Zakorzenienie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Revlon,sensique,maybellin e,wibo,ziaja,essence, miss selene i drobiazgi
Witam!
To mój pierwszy wątek wymiankowy. Mam same drobiazgi, brak górnej półki, nie szukam ubrań i raczej nie będę skłonna wysyłać po jednej rzeczy, bo raczej się nie opłaca... Masz pytanie? Pisz śmiało. Wszystkie kosmetyki były używane, szczotka naturalnie nie.
Szukam: nowego carmexu w sztyfcie, pędzelka do korektora, kremu ziaja calma hlc nawilżającego, maseczek nawilżających, jedwabiu do włosów, szminek nude i innych 
1) krem antybakteryjny ziaja nuno, pozostało jakieś 35-45%, termin do sierpnia 2011
2) podkład senssique matt finish, numer 201, pozostało około 50%, termin do kwietnia 2012
3) oliwka łagodząca podrażnienia Joanna sensual, pozostało około 90%, termin do maja 2011
4) próbka podkładu l'oreal visible lift, nr 220 sable sand beige
5) błyszczyk cute as hell essence, kolor 03 date me, pozostało 2/3, ważny jeszcze około 10 miesięcy
6) aksamitne cienie do powiek sensique nr 3-101, ważne do maja 2012, zużycie jak na zdjęciu
7) lakiery miss selene, kolor 12 i 197, pozostało około 75%, ważne jeszcze jakieś 9 miesięcy
8) poczwórne cienie revlon colorstay 11 sultry smoke, zużycie niewielkie, nie wiem, do kiedy ważne, ponieważ z tyłu zdarł się kawałek nalepki, jest numer '06212', ale nie wiem co dokładnie znaczy
9) składana szczotka do włosów, nowa, nieużywana, idealna do torebki
10) lusterko zamykane, małe
11) miniaturowy przybornik zawierający 'zestaw pierwszej pomocy krawieckiej', zmieści się do każdej torebki
Edytowane przez h2o0
Czas edycji: 2010-09-13 o 18:01
|