Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-06, 14:26   #162
magdolena
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Juhuu!

Ksęzniczko gratuluję w końcu przeprowadzki! Wszystko Ci się znakomicie układa

Witam nowe odwykowiczki i te które powróciły

Parsifal gratuluje zdobycia pracy a blog wisz nie mam fotografa!

Hosenko trzymam kciuki za pracę

Gani ale z Ciebie laska

zetafon normalna jest Twoja reakcja, TŻ i tak Ciebie kocha weź sobie jakieś kropelki na uspokojenie, a przeziębienie Cie wzięło bo teraz masz dużo na głowie + stres to system immunologiczny szwankuje

A mleko ciepłe na przeziębienie pije się z masłem i czosnkiem! mocno rozgrzewa, wypoci sie człowiek w nocy i rano jest się nówka

Miałam ostatnio troszkę zamówień na perfumy te fiolki 20 ml i w ramach tego mogłam sobie zamówić gratis i wzięłam Chanel Allure Sensuelle Wczoraj się ważyłam bo coś mi się rzeczy luźne zaczęły wydawać i odkąd TŻ wyjechał schudłam 5 kg dziś już zjadłam 2 porządne dania i idę do przyjaciółki na żurek, muszę nadrobić masy dzwonili do mnie z byłej pracy i chcieliby mnie zatrudnić tylko muszę porozmawiać z obecna kierowniczką bo jeden dzień w tygodniu musiałabym być w drugiej pracy na rano, mam nadzieję że coś z tego wyjdzie bo z kasą krucho, przez to że przez pół rok zarabiałam 400 zł miesięcznie a na studia potrzebuję jeszcze z 6 tys. myślę aby wziąć sobie na ten ostatni rok kredyt studencki ale jakoś to będzie, jestem dobrej myśli bardzo chciałabym już stałą pracę, no ale wiadomo trzeba się cieszyć z tego co się ma, albo walczyć o lepsze!
Ja bym chciala przytyc 5 kg ale to chyba nierealne.