Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspaniała uroczystośc niekoniecznie dużym kosztem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-06, 20:26   #26
redzi13
Zadomowienie

Dot.: Wspaniała uroczystośc niekoniecznie dużym kosztem

no prosze, temat na czasie dla mnie. powiem tak moje wesele jest juz 18 wrzesnia czyli za 12 dni ja tez robie male wesele z orkiestra jest 51 osob bez orkiestry 48 osob i wyszlo mi okolo15 tysiecy a okolo 10 tysiecy zaoszczedzilam.pokrotce opisze jak:suknie cudna bynajmnie mi sie bardzo podoba wylicytowalam za grosze bo kolo 152 zlote potem kupilam jeszcze jedna za taka sama smieszna cene bardzo dlugo sledzilam all.ito swieta prawda tam mozna czasem cuda za prawie darmo dostac.fotograf i kamerzysta profesjonalny to w moim miescie koszt okolo fotograf okolo 2500 tys a kamzysta okolo 2000 tys.a kolega mi wszystko w prezencie bedzie robil.dekoracje na auto pozyczylam od kolezanki a nad glowe anstwa mlodych robie sama moja wspaniala mama zrobila prawie 40 cudnych sukieneczek na butelki wodki.sama tez robie dekoracje z kwiatow paproci i bluszczu na stol Panstwa Mlodych.orkiestra szukalam w miare wczesnie i tez bieze mniej.jest jeszcze wiele kosztow na ktorych mozna po troszku koszty uciac wiec ja w ten sposob zaoszczedzilam kolo 10 tysiecy.takze jak ktos chceto naprawde mozna!
redzi13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując