2010-09-07, 18:32
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
8mouse3 super panieński można pogratulować inwencji twórczej Twoim koleżankom
Cytat:
Napisane przez madzia24300
Witam
Podoba mi się to forum  siedzę już 2 dni i czytam ;] dużo przydatnych rzeczy się dowiedziałam!  Mam takie pytanko. Jak wygląda sytuacja cenowa w lokalach na ten rok i 2011 ?? Tak w granicy do 30 km od Lublina. Ja z Lublina nie jestem ale u mnie w okolicy nic ciekawego nie ma (Poniatowa). Piszcie  
|
Witaj a ceny są przeróżne, praktycznie od 100 zł do 200 zł/os.
Cytat:
Napisane przez madzia24300
Mam jeszcze pytanko  Robicie wesele jednodniowe czy dwu ? My w sumie będziemy robić wesele na ok 110 osób z czego na poprawiny zostanie max 60 (reszta rodziny mieszka daleko, małe dzieci i będziemy robić w roku szkolnym). Pomyśleliśmy żeby zrobić w domu grila i oczywiście obiad, wódeczka, ciasto itd  Mamy duże podwórko i w razie deszczu dałoby się ulokować gości w domu ;] W sumie mamy dom nie wykończony tzn brak mebli ale to w sumie byłoby nawet lepiej bo wynosić nie trzeba a krzesła i ławki pożyczylibyśmy z pobliskiej szkoły  Co o tym myślicie i jak Wy robicie ?
|
Nawet się nie zastanawiaj tylko rób poprawiny w domu. Ja gdybym miała taką możliwość tak właśnie bym zrobiła
Cytat:
Napisane przez blondynka77
a ja bym sie z nim umowila na plener poslubny- na weselu sie wybawi a pamiatka np zamiast prezentu bedzie fajna - o ile sie wam spodoba styl jego zdjec
|
Mieliśmy pojechać do niego w weekend razem z tatą ale wyszło tak, że nic nie wyszło z naszego pomysłu No i wszystko stanęło w miejscu. W ogóle jakoś nie możemy przebrnąć przez wybór fotografa
Co do Ave Maria - moja mama nie wyobraża sobie, żeby nie było tego na ślubie. Ja do tej pory też tak myślałam, ale teraz chyba zmieniam zdanie
Cytat:
Napisane przez cindi
hej Dziewczyny  wróciłam zadowolona było super, cudownie spędzać 24h z moim B chociaż bez kłótni się nie obyło  w Egipcie tak upalnie, a tutaj po powrocie szok, pogoda naprawdę dołująca, ale podobno ma być lepiej
tyle już napisałyście, że nie wiem kiedy to przeczytam i nadrobię 
u nas jak zwykle ciąży nad nami wybór fotografa, jakoś nie możemy się do tego zebrać  pod naszą nieobecność rodzice podpisali umowę z zespołem wpłacił zaliczkę, bo okazało się, że na razie było tylko "na gębę", więc dobrze, że jużteraz wszystko jest dopięte 
|
Fajnie, że udał się wypad do Egiptu. Tylko pozazdrościć Fajnie, że Wy też nie macie jeszcze fotografa, bo przecież ślubujemy tego samego dnia
Cytat:
Napisane przez carolcia88
Zgodnie z obietnicą wstawiam zdjęcie mojej próbnej fryzurki 
|
Super fryzurka
---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------
Cytat:
Napisane przez bianeczkaa
Hej, byłam na przymiarce i próbnym makijażu  Z obu jestem zadowolona. Zdjecia trochę kiepski, sukienka jest dopiero w fazie szycia  koronka przypięta szpilkami i brak tiulu
PROSZE WAS O NAJLEPIEJ POZYTYWNE GŁOSY!!!! 
https://wizaz.pl/akcje/wellaflex.pl/widok
|
Bianeczko Twoja suknia jest mega odważna ze względu na czarny kolor!! Czekam na efekt końcowy, bo jestem jej bardzo ciekawa A kto robił Ci próbny makijaż, bo też chciałabym coś wyrazistego na oczach??
P.S. Głos oddany
|
|
|