Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-07, 18:32   #705
Tenaya24
Rozeznanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

8mouse3 super panieński można pogratulować inwencji twórczej Twoim koleżankom

Cytat:
Napisane przez madzia24300 Pokaż wiadomość
Witam

Podoba mi się to forum siedzę już 2 dni i czytam ;] dużo przydatnych rzeczy się dowiedziałam! Mam takie pytanko. Jak wygląda sytuacja cenowa w lokalach na ten rok i 2011 ?? Tak w granicy do 30 km od Lublina. Ja z Lublina nie jestem ale u mnie w okolicy nic ciekawego nie ma (Poniatowa). Piszcie
Witaj a ceny są przeróżne, praktycznie od 100 zł do 200 zł/os.

Cytat:
Napisane przez madzia24300 Pokaż wiadomość
Mam jeszcze pytanko Robicie wesele jednodniowe czy dwu ? My w sumie będziemy robić wesele na ok 110 osób z czego na poprawiny zostanie max 60 (reszta rodziny mieszka daleko, małe dzieci i będziemy robić w roku szkolnym). Pomyśleliśmy żeby zrobić w domu grila i oczywiście obiad, wódeczka, ciasto itd Mamy duże podwórko i w razie deszczu dałoby się ulokować gości w domu ;] W sumie mamy dom nie wykończony tzn brak mebli ale to w sumie byłoby nawet lepiej bo wynosić nie trzeba a krzesła i ławki pożyczylibyśmy z pobliskiej szkoły Co o tym myślicie i jak Wy robicie ?
Nawet się nie zastanawiaj tylko rób poprawiny w domu. Ja gdybym miała taką możliwość tak właśnie bym zrobiła

Cytat:
Napisane przez blondynka77 Pokaż wiadomość
a ja bym sie z nim umowila na plener poslubny- na weselu sie wybawi a pamiatka np zamiast prezentu bedzie fajna - o ile sie wam spodoba styl jego zdjec
Mieliśmy pojechać do niego w weekend razem z tatą ale wyszło tak, że nic nie wyszło z naszego pomysłu No i wszystko stanęło w miejscu. W ogóle jakoś nie możemy przebrnąć przez wybór fotografa

Co do Ave Maria - moja mama nie wyobraża sobie, żeby nie było tego na ślubie. Ja do tej pory też tak myślałam, ale teraz chyba zmieniam zdanie

Cytat:
Napisane przez cindi Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny wróciłam zadowolona było super, cudownie spędzać 24h z moim B chociaż bez kłótni się nie obyło w Egipcie tak upalnie, a tutaj po powrocie szok, pogoda naprawdę dołująca, ale podobno ma być lepiej

tyle już napisałyście, że nie wiem kiedy to przeczytam i nadrobię
u nas jak zwykle ciąży nad nami wybór fotografa, jakoś nie możemy się do tego zebrać pod naszą nieobecność rodzice podpisali umowę z zespołem wpłacił zaliczkę, bo okazało się, że na razie było tylko "na gębę", więc dobrze, że jużteraz wszystko jest dopięte
Fajnie, że udał się wypad do Egiptu. Tylko pozazdrościć Fajnie, że Wy też nie macie jeszcze fotografa, bo przecież ślubujemy tego samego dnia

Cytat:
Napisane przez carolcia88 Pokaż wiadomość
Zgodnie z obietnicą wstawiam zdjęcie mojej próbnej fryzurki
Super fryzurka

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Hej, byłam na przymiarce i próbnym makijażu Z obu jestem zadowolona. Zdjecia trochę kiepski, sukienka jest dopiero w fazie szycia koronka przypięta szpilkami i brak tiulu

PROSZE WAS O NAJLEPIEJ POZYTYWNE GŁOSY!!!!
https://wizaz.pl/akcje/wellaflex.pl/widok
Bianeczko Twoja suknia jest mega odważna ze względu na czarny kolor!! Czekam na efekt końcowy, bo jestem jej bardzo ciekawa A kto robił Ci próbny makijaż, bo też chciałabym coś wyrazistego na oczach??
P.S. Głos oddany

Tenaya24 jest offline Zgłoś do moderatora