Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-08, 09:54   #1985
alazkrainy
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
my na szczęście mamy ogrzewanie wliczone w czynsz...ufff
inaczej to byśmy chyba w ogóle zbankrutowali

Wiecie co.... nie wiem co zrobić
mam zimowe buty na obcasie(chyba 2 pary) i 2 kurtki u Tż'a w domu (to jest jedyne co zostało) jedną kurtkę kupiłam na mega promocji za 30 zł jest biała. druga czarna, ale ma z 4 lata więc pal licho z nią.
nie chcę już tam jechać i chyba kupię buty)plaskie całkiem i kurtkę zimową(taką późno-jesienną mam tutaj).
Czy wy byście po to pojechały czy kupiły nowe?
Tam jest straszna atmosfera i ja już chyba nie czuję się na siłach, chyba oleję te buty i kurtki co byście zrobiły
Ja mimo wszystko bym pojechała, bo skoro jeszcze rzeczy nadają sie do chodzenia, to szkoda żeby poszły na zmarnowanie. Jak sama nie chcesz isc to wyslij Tżta niby przypadkiem od tak i po sprawie.
Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
dobrze... zaraz idę do Aldi po podręczne zakupy to mam nadzieję, że kupię mielone i zrobię specjalnie dla Ciebie fotki najgorsze, że mielone wieprz-woł ciężko dostać zawsze jest albo samo wieprzowe, albo wołowe

aha teraz mnie olśniło, że super jest troszkę pieczarek dodać... ale to też cieżko dostać i pieczarki też przysmażyć

to lecę do sklepu w takim razie
A to przecież można kupić trochę tego mielonego, trochę tego i samemu połaczyć

Ale mi dziś czas ucieka, a tu jakas cisza nastała

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora