Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zielona Góra i oklice-łączmy się
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-08, 09:56   #4519
Sag etwas
Zadomowienie

Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Jestem ,podczytuję
zaczął sie rok szkolny więc jeszcze kilka tygodni zanim sie ze wszytskim ogarnę .

Jestem przerażona bo plecak córki potrafi ważyć 4 kg i to codziennie a mloda sama waży zaledwie 30

znacie jakieś zorganizowane zajęcia pozalekcyjne ?jakiekolwiek od muzycznych po sportowe.?
Niestety szkolne plecaki maja to do siebie, ze tyle waza.. ja bedac w gim i liceum dzielilam sie z osoba z ławki kto co nosi na jakie zajecia, zeby bylo lzej
W podstawowce raczej sie nie da bo kazdy musi miec swoje bo sa te "dziwne" podreczniki z cwiczeniami w jednym..

A co do zajec to nie wiem, zalezy co interesuje Twoja córe

Cytat:
Napisane przez kejsi Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiecie cos moze o Cosinusie w Zielonej, konkretnie mnie interesuje kosmetyka, chcialabym sobie wziac jako drugi kierunek
A moze jakas chetna by ze mna poszla^^ ? To jest calkowicie za darmo, a w innych miastach chwalone bardzo, tylko opinii o ZG nie znalazlam
ODRADZAM stanowczo odradzam, bylam w Cosinusie po mojej przygodzie z germanistyka ( potrzebowalam legitymacji co prawda na MZK nie obowiazywala, ale zaoszczedzilam dzieki niej tyyyyyyyyle kasy na wakacjach nad morzem, ze hohoh ) Bylam tam przez jakis czas na kosmetologi czy kosmetyce jak kto woli.
Zajecia z Anatomii byly fajne i mi sie podobal moze dlatego, ze jestem po bio-chemie i zawsze to lubilam, ale ogolnie wszystko na odwal. Taki pic na wode! :P
Do tego jesli chcesz zrezygnowac to niemal na kolanach blagaja zeby zostac. Mi się nie podbało i nikomu tego nie polecam