Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-08, 10:24   #155
lisek15
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX

Cytat:
Napisane przez czekajaca na fasolke26 Pokaż wiadomość
Pamelka oj śpioch ze mnie śpioch!!!!:hahaha : ale nic na to nie poradzę, z dnia na dzień jestem coraz bardziej zmęczona i jakoś tak ogólnie opadam z sił!!!!
własnie sobie zdałam sprawę ,że jutro zaczynam35 tydzień ciąży!!!!:jup i: boże jeszzce teoretycznie 5 tygodni!!! ciekawe ile bedzie w praktyce!!!! teraz to dopiero mi się dłuży, zwłaszcza, jak mam wózek w korytarzu i nie mogę się doczekać kkiedy bede mogł tam małą włżyć!!!!

lisek każde miejsce jest dobre do spania!!!!
A co to będzie jak będzie dzieciątko ???
Gratuluję 35 tc a kochaniutka już za tydzień możesz bezpiecznie rodzić. Także teoretycznie 5 tyg, a bezpiecznie jeszcze 1 tydz Ale fajnie. Niedługo znów pojawi sie NASZE dzieciątko
Ja też powoli zaczynam oglądać rzeczy dla Młodego i już w połowie chciałabym go widzieć. Mieć, nawet niech sobie troche pokrzyczy - ale tylko trochę

Cytat:
Napisane przez Izuniaa_ Pokaż wiadomość

Ja też nie mam weny... Może to przez problem z Tż...
Ale nie chcę tu pisać o tym... Mam nadzieję,że szybko minie i wrócę do Was
Miłego dnia
Co to za kryzysy?? Dziewuszki uciekać na zakupy, spotkania ze znajomymi i nie podłamywać mi się tu proszę. Mowa o: sas, Izuni, Basimki

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora