2010-09-08, 11:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX
Cytat:
Napisane przez magnesska
Eh... Współczuję snu  To dziwne, ale mi się dziś śniła śmierć mojej mamy  Paskudne są taki sny. To chyba się uaktywnia, jak się czymś bardzo zamartwiamy, tak mi się wydaje.
|
no to miałyśmy obie sny związane z mamami.
Cytat:
Napisane przez kliwia
emigra ale masz koszmarki!
ladyMK lepsze jakosciowo wydaja mi sie gacio-gorsety z z takiej gladszej tkaniny, do kupienia w pasmanterii u mnei pod blokiem 
Cos takiego jak GOK tym pania w programie zaklada.
te co pokazalac wygladaja jak z rajstopy. I moga sie rolowac jak usiadziesz.
GOK im to jakos pod stanik wciska ze im sie nie roluje, no i material jakis bardzij z elastanem czy inna lycra.
|
hmmm, to muszę sie zastanowić. Moja mama ma takie gatki więc przymierzę i zobaczę na próbę jak to wygląda.
Cytat:
Napisane przez Pamela86
Helloł
Ja juz wstalam cos nie umię spać...
Snily mi sie dzis koszmary  a najokropniejsze bylo to ze kolega rzucil sie z 8pietra i zabil, bylo pelno krwi bleee
wlasnie zjadłam sniadanko i nadrabiam z wczoraj...
aa2 zagłosowane
niunia fajowe spodnie, kup mam nadzieje ze beda dobre 
mebelki też fajne
magneska oczywicie jak cos znajde to podesle linka  i dzieki za te kombinezony pojade zobaczyc moze uda mi sie kupic  i dobrze ze dzis jest lepiej bo sie bidulko wykończysz
lady ślicznie wyglądałaś 
|
dziękuję 
dziewczyny łapie mnie jakiś smut związany z bezrobociem i nicnierobieniem :/ muszę kupić te ubrania w tej hurtowni bo jajko zniosę. Muszę coś robić!
|
|