Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-08, 11:16   #2802
jennifer777
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
jennifer777
efekt na ząbkach super! Też bym takie chciała mieć. Mnie te paski i bp nie bardzo pomagają.
dziękuje, dużo tez zalezy od naturalnej kosci, moze pomysl o nakladkach?mama mowi ze bp jest słaba..chociaz paski niektorym moim kolezankom super wybieliły

[QUOTE=Kitka;21931785]jennifer777 woooow.. ząbki rewelacja a i kolczyki masz świetneQUOTE] dziekuje, kupiłam w aldo jak byla promocja 2 w cenie 1 i udało mi sie kupic te kolczyki+ okularki policyjne za 35 zl

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
mi się marzy, żeby kiedyś założyć aparat na zęby
tez o tym myslałam ale 2 lata noszenia jakos do mnie nie przemawia..

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość
jennifer masz prześliczne ząbki (tfu tfu..) ja muszę chyba ze swoimi porządek zrobić bo jeszcze mi mleczak "2" nie wypadł i pewnie trzeba mu pomóc bo an moje oko to on chyba jest martwy
Co do syrenki to taka gąbka zwykła do ciała ,z tym że ma takie ostre wykończenie najczęściej na opakowaniu pisze syrenka wtedy za gąbkę płacimy ok 6zł za taką bez napisu i troszkę z innym wukończeniem można dać 1,20zł a efekty są super
właśnie wróciłam z pracy, że tak powiem :P:
po drodze zahaczyłam o drogerię w której pracuje moja koleżanka i dostałam 2 testery podkładu z L'Oreal będę próbować i lakier szary, chodził już dość długo za mną.
Dziś mój TŻ ma urodziny, prezenty sobie damy w moje urodziny, bo mamy mały odstęp, a na dziś planuję upiec mu ciacho...
co byście mi poleciły zrobić zważając na to że dużo wspomnień z robieniem ciast nie mam...? I czasu też niewiele bo nauka wiadomo...
mleczak:O wow dalej sie trzyma?
ja nienawidze chodzic na fotel, ale poki sa małe dziurki warto zrobic, bo jest mniejszy ból:P musze tą gąbke wypróbować, chociaz powiem szczerze, ze w ogole nie mam w zwyczaju uzywac gąbek, mam taką szczotkę na długim kijkudo pleców i jej uzywam zawsze razem z peelingiem takim z bodyshopu pomarańczowym(pieeeekny zapach) a gąbek ani myjek nie uzywam, czas zacząć

Judus moze szarlotka? nie jest az taka trudna do zrobienia..

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
macie jakieś pomysły na dzień chłopaka?
zapomniałam o tym;p 30wrzesnia, tak?

Ja nie mam pomysłu, ale moze nakrece filmiki jakies z dnia codziennego;pnasze wspolne rzecz jasna i zmontuje w jedną całość, chociaz jezeli chodzi o technike to z tym u mnie dramatycznie ale wiem ze jest jakis program moviemaker banalny w obsłudze.. nie lubie robic banalnych prezentow, wiadomo ze sa rozne okazje.. ale na takie mało formalne okazje lubie robic cos od siebie..