Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-08, 13:40   #2011
201604250957
Konto usunięte

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
No właśnie! Apropo's spotkania, to jakieś terminy, informacje, chociaż przybliżone? Czy to póki co tylko takie odległe marzenie?

Bo ja już TŻ zapowiedziałam, że jedziemy do Poznania, bo ja sama autem nie pojadę na razie taki kawał.
Ucieszył się bardzo na myśl, że wyśle go do IKEI (mimo, że mamy w Łodzi) albo gdzieś, bo przecież nie może zakłócić babskiego spotkania.
Stwierdził, że najwyżej weźmie aparat i będzie nas w ramach kroniki ze spotkania fotografował z okrycia.
konkret jest taki, że czekamy do października aż dziewczyny zaczną zajęcia na uczelniach (Ala i K-H nie wiem czy któraś jeszcze), spotkanie na pewno w weekend, myślę, że mogłoby być 9 lub 10 października, ale może też być tydzień przed lub tydzień po Ijaa bardzo sie ciesze, że juz nastawiłaś swojego chłopa czekamy na Ciebie z niecierpliwością mi tam Twój TŻ nie będzie przeszkadzał, zastanawiam się tylko z jakiego okrycia będzie nas fotografował ale niech się w sumie ubierze w co chce, może się w kołdrę owinąć jak dla mnie żeby nam nie zmarzł bo sądzę, że jak się rozplotkujemy to końca nie będzie widać
Motylku Domingo jest jak najbardziej mile widzianym i zapraszanym gościem, zakochamy Ci go go

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2010-09-08 o 13:44
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora