2010-09-09, 15:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Cytat:
Napisane przez Nadia5
a takie minetki  masz gdzieś na all wystawione ? bo właśnie zobaczyłam co to jest i byłabym zainteresowana 
|
nie, na all nie sprzedaję, ale można normalnie napisać nawet tu 
można kupić też w pewnej gal.int., gdzie jestem, ale jeszcze nie wystawiłam, bo nie mam co, dopiero zaczęłam jesienne dzierganie.
Można swój pomysł dać 
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------
Cytat:
Napisane przez ssnowdrop
 nie przejmuj się  ja też 39-40,a wzrostu mam tylko 167 cm, takie po prostu kajaki mi po tatusiu porosły i już  plus jest taki że często mogę jakieś fajne buty na wyprzedazach kupić,bo duże rozmiary nie są tak rozchwytywane;d
Haniula zgadzam się z amelką, też mi się ten stolik baaaaardzo spodobał, jak i całe Twoje mieszkanko;d
Chaigata super blog, kominy też,moja mama ma podobny i jest strasznie ciepły  w ogóle tak sobie przeglądałam Twoje wytworki i tak się zastanawiam czemu ja się takim beztalenciem kompletnym urodziłam?????
i jeszcze jedno a propo blogaska- po trzech latach zapomnienia znalazłam na dysku Los Trabantos i namiętnie słucham  a to dzięki Twojemu opisowi  kurcze,te piosenki kojarzą mi się z przedTżetową epoką w moim życiu 
|
jakim opisem