Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-09, 15:28   #2316
Chaigata
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
a takie minetki masz gdzieś na all wystawione ? bo właśnie zobaczyłam co to jest i byłabym zainteresowana
nie, na all nie sprzedaję, ale można normalnie napisać nawet tu
można kupić też w pewnej gal.int., gdzie jestem, ale jeszcze nie wystawiłam, bo nie mam co, dopiero zaczęłam jesienne dzierganie.
Można swój pomysł dać

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
nie przejmuj się ja też 39-40,a wzrostu mam tylko 167 cm, takie po prostu kajaki mi po tatusiu porosły i już plus jest taki że często mogę jakieś fajne buty na wyprzedazach kupić,bo duże rozmiary nie są tak rozchwytywane;d

Haniula zgadzam się z amelką, też mi się ten stolik baaaaardzo spodobał, jak i całe Twoje mieszkanko;d

Chaigata super blog, kominy też,moja mama ma podobny i jest strasznie ciepły w ogóle tak sobie przeglądałam Twoje wytworki i tak się zastanawiam czemu ja się takim beztalenciem kompletnym urodziłam?????
i jeszcze jedno a propo blogaska- po trzech latach zapomnienia znalazłam na dysku Los Trabantos i namiętnie słucham a to dzięki Twojemu opisowi kurcze,te piosenki kojarzą mi się z przedTżetową epoką w moim życiu
jakim opisem