Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - brak akceptacjii ze strony mamy tż
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-09, 15:46   #1
alla5
Przyczajenie

brak akceptacjii ze strony mamy tż

Hej. hmm...długo już się nad tym zastanawiałam doradzałam się u innych osób ale nadal nie wiem w czym może problem tkwić. A więc odkąd jestem z moim chłopakiem (ok. pol roku) zauważyłam dziwne zachowanie mamy chłopaka wobec mnie. Uszczypliwe teksty, dziwne spojrzenia i ta jej bezpośredność. Otóż ja z moim chlopakiem spędzamy ze sobą bardzo dużo czasu, a z tego co widać jego mamie się to nie podoba. Gdy on jest u mnie i ona dzwoniąc do niego dowiaduje się że jest u mnie to zaraz wrzeszczy przez słuchawkę żeby wracal do domu. tak jest za każdym razem. Ostatnio on był u mnie do dosyć poznej godziny (chyba 23 czy jakos tak ) a był weekend i sytuacja z telefonem sie powtóżyła tez. Na drugi dzień ja poszlam do niego i jego mama wyskoczyła do mnie z bardzo dziwnym tekstem cytuje ,,Czy twoim rodzicą nie przeszkadza ze moj syn u was tak dlugo siedzi?? pozatym mozecie sie widywać do 18 bo jestes w klasie maturalnej i powinnaś sie uczyc a on ci tylko zawala czas" :/ po czym ja zaczęłam sie tlumaczyc ze wcale tak nie jest itp. Myśle że ta kobieta mnie strasznie nie akceptuje skoro mówi mi takie rzeczy. nie wiem juz sama. Może wy miałyscie kiedys taką podobną sytuacje. Nie wiem jak to odebrać ? Może wy sie wypowiecie w tej sprawie. (aaaa i pewnie zaraz będą pytania ile macie lat skoro do takiej godziny nie mozecie sie widywać. chłopak ma skonczone 20 lat )
alla5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując