Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XVIII
Wątek: Scent Bar XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 16:46   #478
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Dot.: Scent Bar XVIII

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość

Dziś kolejna rozmowa o pracę była, branża znana. I chyba się udało...
W każdym razie to nie ta sama, zakazana firma...
Oo, tyż fajnie, jaka dobra passa

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;21960375]ooo ja też i właśnie pisałam w wątku "ostatnio testowałam" jak winter delice mi takie wyprawy przypomina .[/QUOTE]
A ja się na Winter Delice nie załapałam, buuuu
Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
boisz się pajonczków i swędzi Cię wątróba na myśl o kawałku pajączynki na Twej zacnej głowie,zgadłam

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
konkretnego nic, tylko, czy kontynuujeta, czy to był zarzucony eksperyment

mnie się na razie podoba (amla; leci migdałowy i łopianowy), bardziej niż glorie i kallosy
mnie też się podoba, używam wymiennie Hipp, Babydream, kokosowego nierafinowanego (zapach ) i z nasion bawełny (tego rzadko, bo mam mało i dosyć drogi on - lepiej na dłonie i paszczę się nadaje) jak mi się pokończą może wypróbuję jeszcze inne
Glorii i Kallosa nie próbowałam, jakoś mnie mody na gotowe kosmetyki omijają
ale ostatnio odkryłam szampon Hipp, tylko do zmywania olejów się nie nadaje, ale za to sam z siebie jakby olejuje podczas mycia.

a jak już przy temacie kłaków jestem, ostatnio coraz częściej nachodzi mnie taka refleksja: po ch** robiłam sobie tą pi******* grzywkę
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora