Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki mineralne Lumiere:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-09, 17:11   #2485
olkie
Zakorzenienie

GG do olkie
Dot.: Kosmetyki mineralne Lumiere:)

[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;21955538]Przecież tam nie ma przymusu, żeby pisać o tym jakich używałaś fluidów- równie dobrze możesz napisać, że nie pamiętasz co przed minerałami, a teraz "EDM-to, Lumiere- tamto, Meow-owo"

żeby nie było OT- chciałam pochwalić olej emu z lumiere, kładłam na noc, odczekiwałam chwilę i na to nakładałam proszek green tea ze sweetscents, porozjaśniały się moje czerwone posyfkowe [/QUOTE]

wlasnie a ja pisze o tym ze nie moge znalezc dla siebie tam odpowiednikow mineralnych innych mineralow do tej pory uzywalam edm gdyz wlasciwie tam sa porownania fo fluidow wlasciwie to sama nie mam co tam wpisac bo nie ustalilam innych kolorow a bibloteka mi nie pomaga w tym gdyz nie ma nigdzie napisane co jest do niego podobne( za to na zagranicznym forum znalazlam watek gdzie dziewczyny wymieniaja tylko mineraly bez platania w to innych kosmetykow )

szykam i szukam: czy lumiere nie ma cieni do brwi ? bo kurcze wydawalo mi sie ze widzialam na stronie(?)