|
Dot.: Brzuszki powoli rosną bo maluszki rodzimy wiosną. Marzec-kwiecień 2011
Cytat:
Napisane przez natka294
ciesze sie ze sie podoba Wam imie  dla nas to bylo pierwsze i ostatnie imie od samego poczatku.chociaz pozniej zastanawialam sie nad Fabianami lub innymi oryginalniejszymi ale .w koncu zostal Mateuszek.zdrobniale wolamy na niego Matus,Matek czasem Macius hehe a po urodzeniu zostal dyziem marzycielem bo urodzil sie z raczka przy buzi   natomiast stawialismy ze bedzie dziewczynka miala byc Lenka.moze Wam to cos pomoze przy wybiorze mimion
ale wam zasmiecam watek
co do samrowania. polecam wam oliwke na mokra skore zaraz po kapieli i delikatnie wytrzec bo bardziej nawilza.ja stosowalam rozne zostalam przy bambino  pod koniec ciazy tak jak mowilam samrowalam oliwka i balsamem naraz. balsam wlasnie z rosmmana Isana Body Milk.dla mnie super sprawa.bardzo natluszcza. ja samrowalam dwa razy dziennie.stosowalam tez perfecta mama.tez polecam. i Elasti-Q ale jednak olwika dla mnie pobila wszystko.nie chce sie wam tu wymadrzac. ale tak kurcze fajnie tu u Was i wracaja wspomnienia kazdej chwili oczekiwania .poza tym jesli cos wam moglabym doradzic to chtenie pomoge,jesli bedziecie chcialy 
|
Wiesz co u mnie to jest problem ze smarowaniem sie nie wazne czym Ja tego po prostu nie znosze hehe. Zawsze szukalam polaczenia zelu pod prysznic z balsamem, ale nic nie dawalo takich rezultatow jakie bym chciala.
|