2010-09-09, 22:15
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)
Cytat:
Napisane przez HulaGirl
irytacji na co?
na to że np. taka cholerka potrafi wrzucić na luz i nie bierze wszystkiego do siebie?
sorki cholerka że to o Tobie ale tak właśnie uważam
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------
eeehhhhh jest dyskusja o cenach mieszkan i frustracjach zwiazanych z niezdecydowanymi współlokatorkami a tu nagle z byle g*** robi się nie wiadomo jaka afera
i to nawet ja nie wiem o co? uświadomi mnie ktoś bo nie chciałabym wyjść na ignorantkę bo może nieświadomie robie tu jakąś wielką krzywdę?
|
o matulu, to przeze mnie wszystko? ja tylko prosiłam, by już o mieszkaniach NIE rozmawiać, a wy zrobiłyście na odwrót a mnie to w depresję wpędzi, bo ludzie nie wiem z kogo ze mnie robią, nie chcąc ze mną mieszkać... bo nie chcę być keczi trędi dżezi kól i noszę wiecznie trampki, jeansy i t-shirt? a koleżance, którą nazywałam nawet przyjaciółką nie wiem o co chodziło... i co, dla ludzi mam się zmieniać? po prostu 3 dni z rzędu co chwilę płaczę, bo wszystko mnie drażni i to nie z powodu @, nerwy chyba tylko @ przyspieszą.
i też uważam, że to naprawdę fajny wątek na wizażu, gdzie nie jest co chwilę ' o kociaku, co Ty gadasz hahaha hahaha' 'ja mówię bejbe hahahaha sory piszę hahahah' i inne idiotyzmy + wielki dla cholery za to
Kasiencja, dzióbek -> dziób -> dzioby ja mam fioła na punkcie ortografii ale chłopaka nazywam Dziubkiem, tak celowo 
Malla - nie odpowiem, nie chcę zaczepek i kłótni.
wybacz mi moją niedojrzałość i to, że przez cały czas mieszkałam z osobami pracującymi i rzeczywistość trochę znam, ale. albo ma tu być zdrowa atmosfera i normalne rozmowy, albo obrażanie, nazywanie niedojrzałymi i bezsensowne wykłócanie.
ale może sobie lepiej stąd pójdę, bo same problemy stwarzam.
Ax, napisz mi na pw kiedy mogę odebrać, lalaith też proszę o pw jak chcesz coś z zsk, w końcu i tak chcę lakier z avonu 
i Hula powiedz wreszcie czy moja sukienka jest,bo nie wiem czy pieniądze odkładać, czy nie !
to miłego.
He'd be rockin' his moonshine to B.B.King and Jimmy Reed...
|
|
|