Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - decyzja o wyjezdzie- Francja-pomozcie:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-30, 22:41   #15
Sisteronaise
Raczkowanie

Dot.: decyzja o wyjezdzie- Francja-pomozcie:)

Cytat:
Napisane przez tornado
Już się poprawiam - cytadela Właśnie nie mogłam sobie przypomnieć, z jakim polskim królem związane jest to miejsce. Wdrapaliśmy się na wzgórze i poczytaliśmy opisy przed wejściem (zauważyliśmy rodzimy akcent, a jakże ), ale nie zwiedzaliśmy całości, gdyż było jeszcze wiele godzin jazdy przed nami. Może następnym razem - mam nadzieję, że taki będzie Często wybieracie się na wycieczki w góry? W ogóle miejsce zamieszkania macie idealne - góry i stosunkowo blisko nad morze. Zazdroszczę
Obecnie jesteśmy w Californii, więc wycieczki na południe F. odpadaja na jakiś czas.
Pytasz czy czesto wybieramy sie na wycieczki w gory... oj, bardzo czesto! Kiedy tylko mamy wolna chwile. Baze wypadowa faktycznie mamy swietna! I co mnie cieszy, to to, ze zyjemy tutaj z dala od wielkomiejskiego zgielku (a mowie to ja - stary mieszczuch ).
California, wow! To faktycznie daleko wybylas od Francji! A co tam porabiasz? I jak dlugo juz jestes? Bardzo chcialabym sie kiedys wybrac do USA... Na razie czekam tylko na zmiane ichniejszego prezydenta
Sisteronaise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując