Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-11, 12:28   #807
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny jak maliny-starające i rodzące,jak i tylko wspierające...cz.IX

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość

Motylku z Ty co tak mało się ostatnio odzywasz???

A to my w rozpoczętym 29 tc
kochana bo ja was tak podczytuję i jakoś tak nieraz ciężko mi się w temat wbic albo nie mam co napisac... ale jak coś się u mnie nowego dzieje to wam przecież piszę w poniedziałek mam wizytę u gina więc też będzie co pisac a brzusio miodzio ja swój muszę sfotografować bo na bank urósł przez ostatni tydzień i to sporo...
Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
heh te słowa przypominają mi sytuację, jak teście pilnowali Oliwki, kiedyś były w biedronce takie dupiate pampki, że nie miały tych zapieć z rzepów tylko takie jak plaster, i jak się je zatłuściło np oliwką albo rozpieło i chiało jeszcze raz zapiąć to był problem a pampek do kosza.
No i przyjeżdza mój mąż do teściów po dziecko, a jego rodzice informują go, że mieli problem z pieluchą - no ale dziadek sobie poradził.... obkleił pieluchę dookoła szkotem (to taka taśma- nie wiem czy to fachowa nazwa u nasz się tak mówi)... także na pewno dziadki dziecku krzywdy nie zrobią, a najwyżej poradzą sobie w trochę mniej konwencjonalny sposób

dziękuję za ta wypowiedź, jestem jeszcze bardziej przekonana do szcepienia i na rota tez chyba zaszczepię

piękna - a dla Was pewni niezapomniane chwile

Pewnie, że się nadajesz i to do potrójnej roli mamy

trzymam kciuki, żeby wszystko było ok

witaj i szybkiego zafasolkowania życzę

a moje wczorajsze zakupy udane. oliwka już ubrana, a z młodym też się zorientowałam i stwierdziłam, ze kupię na mieście ubranko tak tydxzień przed chrzcinami... nie będę miała problemu z wyborem rozmiaru...

A oto moja Dama, całość bedą dopełniać czarne buty z "golfem" hehe ja je tak nazywam... Młoda wniebowzięta
ślicznie i jak już tu nie jedna laseczka wspomniała, bardzo podobna do mamy a z ciuszkami do chrztu masz rację nie ma co szalec na tyle przed skoro wszystko pod ręką masz i z rozmiarami nie ma problemu, jedno mnie tylko zastanawia... bo u nas jest taki zwyczaj, że to matka chrzestna kupuje ciuszki dla przyszłego chrześniaka... ja dla swojego to np tylko rozmiar wzięłam od ciotki i sama kupowałam a ona zobaczyła dopiero w dzień chrztu wszystko...
Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Tż własnie wrócił!!! I tak go uduszę. Nie zmienia to faktu.

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Oczywiście. Jeden w tą jeden w tamtą. Mi to nie robi różnicy!!!
nie duś go może ci się jeszcze do czegoś kiedyś przyda

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora