Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trądzik - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-11, 13:12   #2008
gogela
Raczkowanie

Dot.: Trądzik - cz. 3

Cytat:
Napisane przez Lirriel Pokaż wiadomość
Mante, Bare Minerals, kupiłam starter, opisywałam wcześniej swoje przygody, bo mi dobrali za ciemny i jestem 300 zł w plecy... W każdym razie teraz mam starter light, dwa podkłady, utrwalacz, pędzle i właśnie korektor, wszystko BM. Ale nie służy mi szczególnie dobrze, bo jest w kolorze skóry, więc co najwyżej się nadaje na jakieś plamki na skórze i drobniutkie zaczerwienienia. Też myślałam nad mintem EDM, ale ostatecznie nie chcę nawet próbować, nie wierzę, żeby to jakoś szczególnie pomogło. Więc będę korzystać z tego wspomnianego Art Deco, chociaż trochę głupio, tu minerały, a tu chemia. Dzisiaj nałożyłam na nosek, policzki i środek czoła zieloną bazę Make Up For Ever, ale nie widzę jakiegoś spektakularnego krycia zaczerwienionej skóry... jeszcze mam do wypróbowania zieloną ze Smashboxa, jeszcze droższą od MUFE, to raz, a dwa, ma silikony, więc mam pewne obawy...
tez mam ten zestaw i uwazam ze jest swietny! tylko niestety nie matuje wiec najpierw cala twarz obsypuje pudrem bambusowym tak dokladnie az jestem blada i wtedy nakladam mineralki zeby nadac kolor skorze i takiego ,,blasku'' mieszam light and fairy light ,utrwalacza i brazera uzywam okazyjnie cera wyglada świezo i promiennie
a jesli chodzi o ta baze ze smashboxa tez sie boje zapychania i jak narazie uzylam raz na nos tylko ,nie zapchala mnie ale wole nie stosowac
i nie wracaj czasem do zwyklego podkladu! ja tez jak mnie tak wysypalo zaczelam smarowac sie podkladem ale mowie dosc! wrocilam do mineralkow wszystko sie uspokoilo
zycze powodzenia na egzaminach
gogela jest offline Zgłoś do moderatora