2010-09-11, 15:25
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
Szybka wymianka średniopółkowa: TBS, Sephora, Max Factor, Feromony
NIEAKTUALNE!!! Aktualny wątek jest tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post22467444
Bardzo zależałoby mi na tym, aby wymienić poniższe rzeczy jak najszybciej. W zamian szukam:
- Chanel Chance Eau Tendre - próbki, odlewki, każda ilość!
- J'aime La Perla - jak wyżej
- praktycznie wszystkie AA Guerlaine'a
- Naomi Campbell Cat Deluxe At Night
- różne Green Tea od Elizabeth Arden (poza wersją Spiced)
- ogólnie łatwo skusić mnie perfumami, ale interesują mnie tylko ze średniej półki i wyżej
- minerałów: przede wszystkim EDM Cool Fair i odrobinę ciemniejszy ale ogólnie kocham wszystko co mineralne
- EDM LHK
- dużych pędzli do pudrów/bronzerów (za MACa oddam pozawątkowy Full Flawless z Bare Escentuals)
- ogólnie pędzle, raczej z naturalnego włosia
- srebrnej biżuterii
- sprawnego telefonu w dobrym stanie (spoza wątku mogłabym za niego oddać Nokię 2610 i Nokię 5200, nawet obie razem)
- nowej bielizny (góra 75B/70C, dół S)
Na wymianę mam:
OCZY:
1) Żelowe okularki na zmęczone oczy Vision Express
2) Tusz do rzęs Maybelline Define-a-Lash (oddam za drobiazg bo jest używany już od ok. miesiąca)
USTA:
1) Preparat do ust i policzków Body Shop Lip&Cheek Stain, kolor taki różowo-brązowy ze złotymi drobinkami (zostało ok. 70%) Cucuma
2) Czereśniowy błyszczyk do ust Yves Rocher (tylko raz wypróbowany)
3) Kredka do ust Sephora w kolorze Sexy Cherry (kilka razy użyta, mam kartonik)
4) Konturówka Astor w kolorze Fuchsia Bloom (nowa, nieotwierana)
5) Mini-błyszczyki Casuelle z Douglasa:
- czerwony użyty kilka razy
- ciemnoróżowy użyty kilka razy Cucuma
- jasnoróżowy nowy, nieotwierany
6) Balsam do ust Plante System z olejkiem arganowym (kilka razy użyty, ma jeszcze plastikowy "kapselek") marta630
KOLORÓWKA - INNE:
1) Max Factor Creme Puff w kolorze 05 Translucent - 2 razy użyty, ma jeszcze folię claudus00
2) Lakier Astor w kolorze jasnoróżowym (została połowa)
PIELĘGNACJA:
1) Mini żel pod prysznic Body Shop z masłem shea (została połowa) kashiao
2) Mini balsam Body Shop z masłem shea (raz użyty)
3) Żel pod prysznic i szampon 2w1 Yves Rocher Monoi (zostało 70%)
4) Feromony PHEROMAX - to nie żadna tania podróbka kupiona na Allegro, feromony kupiłam na www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠, próbka kosztowała 38zł (została ponad połowa) kashiao
5) Feromony RELATIONSHIP MAGIC - jak wyżej, tym razem wersja w kulce, kosztowały 89 zł, została połowa kashiao
Najchętniej wymienię wszystko razem za coś, co mi się przyda, ale oczywiście wymiana poszczególnych rzeczy również wchodzi w grę. Zapraszam 
DOKŁADAM:
- telefon Nokia 2610: w pełni sprawny choć ma zarysowany ekran (wystarczy wymienić szybkę, ale jeśli komuś to nie przeszkadza to spokojnie nadal da się z niego korzystać). Blokada na Erę. Mam do niego ładowarkę
- nowe, nienoszone kolczyki-koła z H&M
Edytowane przez plus que parfaite
Czas edycji: 2010-10-03 o 19:31
|
|
|