2010-09-11, 18:17
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Cytat:
Napisane przez Labirynth
a ja się pod tym podpiszę, nieesia czasem ma tak fatalny makijaż... choćby - to jest przykład
dodam, że nie jestem niczyja fanką chyba, ale nadmierny entuzjazm sióstr jest coraz gorzej odbierany...
|
Zgadzam się co do makijażu 
Natomiast co do drugiej części- być może, ale wydaje mi się, że one po prostu takie są. Obie. Natomiast mam wrażenie, że po wyłączeniu kamery wyłącza się również i uśmiech Nieesi. Że to wszystko jest pod publikę.
No i jeszcze jedna rzecz: Siostry nie walczą o swoją publikę. Ona jest albo jej nie ma i chyba im wszystko jedno bo i tak mają dobrą zabawę z kręcenia filmików. I o to chodzi.
U Nieesi natomiast coraz częściej pojawia się apel o "kciuk w górę", co zresztą było już zauważone wcześniej.
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------
Cytat:
Napisane przez scarletswalks
Generalnie, to wydaje mi się, że RGP i jej siostra zdają sobie sprawę, że specjalistkami to one żadnymi nie są, są tego w pełni świadome i ma to swój urok, bo one się tym wszystkim bawią, widza traktują jak koleżankę i mnie to bardzo odpowiada, bo napuszonych panienek to na yt trochę jest, a to zawsze coś świeżego 
|
dokładnie tak samo uważam
|
|
|