Dot.: FAZA III diety proteinowey dr Pierre'a Dukana
Mam pytanko mój jadłospis dzisiejszy - dzień bez skrobii:
ś: twaróg z tuńczykiem i kawałkami sera ołomunieckiego i cebuli
II ś: brzoskwinia
obiad: polędwiczki z dorsza w sosie wieśniakowym + ogórek w plasterkach z jogurtem
podwieczorek: placki owsiane z powidłami z rabarbaru
kolacja: 2 kromki chleba i 2 plasterki sera żółtego 17% z 1 kabanosem z łososia +garść rzodkiewek
po kolacji: 300g wieśniaka ze słodzikiem
Dużo, mało? Czy dobrze to sobie wymyśliłam? 
Czy jecie chleb i ser 6 dni w tygodniu? 
Na jutrzejszą ucztę zaplanowałam sobie talerz kopytek własnej roboty z podsmażaną cebulką a na deser kawałek makowca. Zastanawiam się nad jakimś trunkiem, ale nie chcę przegiąć w tę pierwszą ucztę
__________________
"If slaughterhouses had glass walls, everyone would be a vegetarian." L. McCartney
|