2010-09-11, 23:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
Napisane przez Marzeniatko
muszę iść do apteki po coś do ssania na gardło i jakiś gripex czy coś 
Ale z plusów dzisiejszego dnia, mam ładne włoski po tym szamponie z arniką
|
A ja nie wiem, zawsze mam tak, że co wezmę ten cały gripex to mnie rozkłada jeszcze bardziej ...
a ile już stosujesz ten szampon ? I jakie są efekty dłuższego stosowania? Bo też zauważyłam, że na przełomie jesień/zima linieję przeokropnie A, że mam cieniutkie włosy, to nie chcę ich tracić jeszcze bardziej..
Cytat:
Napisane przez judus
Dziękuję za wyjaśnienie, jednak mi moje świecenie skóry tak przeszkadza że będę musiała się jeszcze zastanowić na tym filtrowaniem...
co do wyspania to może ja wytłumaczę..
naukowcy dowiedli że nasz sen sklada się z "podsnów"które wynoszą 45minut więc jeśli przerwie się ten podsen pobudką wówczas wstajemy zniesmaczeni to tak jakby ktoś nam zabrał cukierka :P ja się do tego stosowałam i wstawałam co 6 lub 7,5 godziny bo nie lubię długo spać i powiem że widziałąm różnicę zdecydowanie leipej się wstawało i z lepszym humorem..
|
Ależ proszę Tutaj jedna z Wizażanek polecała filtr firmy Eva z spf50 - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...jsca-SPF50.htm i że on właśnie nie bieli, nie świeci się itp. i opinie w KWC też ma super,a do tego taniutki Sama się nad nim zastanawiam, bo jak jest tak pięknie, jak to piszą , to wolę nawet zamawiać go przez internet po parę tubek, niż co ok.miesiąc wydawać jakieś 70zł w aptece
Oooo i dziękuję bardzo bardzo za wytłumaczenie !!  Dobrze i mądrego posłuchać 
Cytat:
Napisane przez Kitka
a ja zapomniałam się pochwalić- zamawiam dziś buty easy tone z reeboka
|
Cytat:
Napisane przez buahhot
ooo to jak bedziesz je juz miec i pojdziesz je przestestować to daj znac jak nogi, czy faktycznie czuc ze bardziej pracuja podczas chodzenia itp 
ciekawa jestem tych butków
|
Tak, tak właśnie, podpisuję się pod wypowiedzią buahhot !! Koniecznie zdaj relację, fajnie, że ktoś stąd go zamawia - będziemy mieć wiadomości z pierwszej ręki A ja również się na nie czaję i czaję i zamówić nie mogę... Bo ja to ja z tych bojaźliwych o wyrzucanie kasy w błoto - a jak nie będą dobre, a mogłabym co innego kupić, wyrzuciłam kasę i teraz nie mam itd itp. 
Shadii - zainteresowałaś mnie tym Lubexem, chyba trzeba coś dopisać do listy mush have.now. 
Cytat:
Napisane przez Kitka
dziewczyny,macie jakiś sprawdzony balsam ujędrniający??bo muszę sobie kupić...
|
Ja od siebie polecam to serum chłodzące Eveline Slim Extrem 3D SPA! - samo od siebie daje efekt optycznie wygładzonej,zdrowszej fajniejszej skóry, a przy regularnych ćwiczeniach i regularnym jego stosowaniu naprawdę widać efekty !
Cytat:
W ogóle byłam u fryzjera podciąć końcówki i powiedział, że kocha moje włosy i chce żebym z nim na jakieś pokazy fryzr jechała
|
  klask i: No, no takie słowa usłyszeć od fryzjera to jest naprawdę niesamowite i muuszę koniecznie zobaczyć Twoje włoski - tak,tak na własne życzenie chcę się nabawić kompleksów na punkcie moich kłaczków Już sobie wyobrażam te Twoje piękności na głowie.. Aaaa i zdradź, co robisz z tymi włoskami, że tak ślicznie wyglądają, że aż fryzjerzy się zachwycają, coo 
A i gratuluję zdanych egzaminów 
Moje dzisiejsze SPAmowanie:
- zielona herbata
- 0,5l mineralki (tylko... )
włosy:
- mycie
- odżywka na szybko(za późno wstałam, a musiałam ją dziś nałożyć ) - pianka na objętość
- spray termoochronny
- jedwab na końcówki
twarz:
- peeling
- krem nawilżający od dermatologa
- filtr 50 ( a popołudniu już 30.. )
- staranny "wyjściowy" makijaż oczu
- retinol na noc
- wazelina kokosowa na usta na noc
- olej rycynowy na rzęsy na noc
- tabletki na cerę
ciało:
- masaż Syrenką
- balsam nawilżający x2
- krem na stopy x2
- krem na rączki
Aaaa i jeszcze zapomniałam napisać o ogromnym plusie dzisiejszego dnia - Tż zrobił mi niespodziankę i dał mi siedem znaczków-piesków tych z Żabki co się zbiera i miałam już 45 i dopłacił te 17 zł.,żebym nie musiała czekać na tego pieska i zbierać następnych 45 i odebrałam tą maskotkę - cały czas mu trułam o przesłodkim i przeuroczym mopsiku, którego koniecznie muszę mieć i dostałam
|
|
|