Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki MAJOWO-CZERWCOWE 2006! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-07-01, 10:19   #2
aniuafen
Rozeznanie

Lokalizacja: Łączkowice (25 km od słynnej Włoszczowy vel Gosiewa)
GG do aniuafen Send a message via Skype™ to aniuafen
Dot.: Dzieciaczki MAJOWO-CZERWCOWE 2006! :)

A propos rozdzielania nocy i dnia - karmienia przynajmniej dwa razy w nocy nie unikniesz - ja karmię po kąpieli o 19 potem około 23 potem o 3 a potem o 6. O 6 biorę ją już do łózka i sobie spimy razem. Twoja jest już większa i na pewno te nocne przerwy będą sie wydłużały. Rozdzielanie dnia i nocy polega na tym ze w ciągu dnia dziecko spi przy otwartych drzwiach, nie jest cicho, kiedy się budzi bawię się z nią dużo mówie itd., natomiast w nocy jest ciemno cicho, kiedy wstaję zeby ją nakarmic i przewinąć nie zagaduję jej nie rozbudzam, po nakarmieniu kładę z powrotem do wózka ( na razie nie ma łóżeczka ). Szybko to zaakceptowała i od razu po nakarmieniu zasypia. Ja się wysypiam pomimo tego wstawania takie rady w ksiązce znalazłam i stosowałam u starszego - działało świetnie i skutkuje do dziś (godz 20:00 dziecko w łózku i zadnych problemów)

Jeszcze dorzucę zdjątka mojej malutkiej kruszynki zeby nam się tu bardziej "dzieciato" zrobiło
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ala01.jpg (60,8 KB, 105 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ala02.jpg (47,5 KB, 109 załadowań)
aniuafen jest offline Zgłoś do moderatora