Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-12, 10:11   #247
Labirynth
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II

Cytat:
Napisane przez Shilpa Pokaż wiadomość
Pisałam, że nie chodzi mi o to, czy coś sprzedają, czy nie (nawet nie wiem co, bo nie śledzę ich ostatnich filmików), ale mam je w subach i widzę co chwilę w tytlu, że konkurs czy rozdanie, a tutaj przeczytałam, że sponsorowały całkiem drogie nagrody. Jedni w tym widzą dobroć serca, ja widzę strategię "przekupywania" subscrkrybcji, z nadzieją, że w przyszłości inne firmy będą im wysyłać darmowe rzeczy, więc ich inwestycje się zwrócą. Nie mówię, że to złe, czy dobre. Tak to wygląda z mojej perspektywy, i jeśli ktoś uważa, że sponsorowane treści są "beee", to będzie to oceniał negatywnie, a jeśli go to nie razi, to może docenić siostry za dobrą strategię marketingową (i można się też zastanowić, czy w przyszłości będzie więcej takich "hojnych" startujących YTbowiczek? Jeśli strategia sióstr Glam zadziała, to raczej na pewno).

To po raz któryś już tłumaczę i mam wrażenie, że wiele osób chciało porozmawiać o tym co się dzieje na moim blogu, ale z braku okazji chwyciło się mojej wypowiedzi i ją przekręciło (ja o kupowaniu subskrypcji za pomocą częstych i hojnych konkursów, a tutaj ciągle o sprzedawaniu rzeczy na YT). Wystarczyło w prost zacząć temat, nie trzeba mnie zaganiać w kąt i zmuszać do ciągłego prostowania swojej wypowiedzi.
wybacz, ale ja odczułam i to bardzo wyraźnie Twój negatywny stosunek do nich, sama to napisałas kilka postów wczesniej, więc teraz piszesz, że cię to nie rusza

najsmieszniejsze jest to, ze nie jestem fanka tych dziewczyn, a i tak ich bronie...
ja rowniez mam je w subskrypcjach i rzadko widzę tam jakies konkrusy, chyba dwa
acha i nie wiem kto ciebie zagonił w kąt, ale ja nie mam takich tendencji... nawet nie wiem o co chodzi Ci z tym