Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-12, 11:30   #551
gg22
Zakorzenienie

Dot.: Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)

czesc Gaduły ani za Wami nadgonic mniej wiecej Was nadrobiłam i

jaaaa też się piszę na impreze!!!! jak mi sie chce pochulac! i to właśnie bez Tż juz nie pamietam kiedy było mi to dane ehhhh

jakie macie plany na dzisiaj?
ja chcialam wkoncu ruszyc tyłek i miałam amitny plan jechać w dolinki na rowerze ale przy tej pogodzie sobie odpuściłam, a mialo byc 21stopni i słońce a zastępczy plan to wkońcu pójście do ZOO bo juz 3lata sie wybieram a potem sukiennice. okazuje sie ze studencki bilet kosztuje 6zl i jestem zskoczona bo myslalam ze bedzie dorzej.
Inesco pewnie juz podala info ze od 20.09 mozna odebrac bilety na wejscie za free do podziemi tez chyba sie wybiore

[
Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
wracam po 2 dniach na podkarpaciu a tam już nowy wątek, plotkary jedne

słuchajcie zmienił mi lekarz tabsy z Microgynonu na Yasmin. Wiecie może gdzie jest Yasmin tani? Bo jak usłyszałam cenę w jednej aptece (49zł) to mnie prawie z nóg zmiotło... a micro kosztował 10zł ;/
ja kupowalam na wrocławskiej w aptece-naprzciwko szpitala przy kleparzu za 37zl ale to bylo jakis rok temu.
sprawdz moze na str. sieci aptek HYGIEIA www.lekidlamnie.pl w nich czasem jest troche taniej

Cytat:
Napisane przez cat. Pokaż wiadomość
Ktoś jeszcze będzie robił zamówienie na BU? Napaliłam się na mleczko jedwabne.
Cat ja bym się pisała ale za jakiś czas, wciaz nie moge sie zdecydowac co chce zamowic a poza tym plyne z kasa w tym miesiacu bylam u gina i nadawala mi tyle badan do zrobienia ze nie wiem czy sie zmieszcze w 150zl
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora