Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-12, 11:37   #552
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Dot.: Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Jednak zdecydowałam się na studia Zostaje WSZiB Teraz muszę poszukać jakichś noclegów na weekendy w pobliżu Królewskiej/Czarnowiejskiej/Placu Inwalidów
Oferowałam się, mieszkam na Królewskiej Jak mojej współlokatorki nie będzie to zapraszam, w innym wypadku mogę zaproponować tylko miejsce w łóżku obok mnie lub materac

Cytat:
Napisane przez Vinanti Pokaż wiadomość
Kojarzysz przystanek "Cystersów"? Pierwszy na Mogilskiej jak jedziesz od strony ronda. Dokładnie tam . Studiuję na UEK, więc uczelnie mam pod nosem.

Zwykle piłam dużo Liptona, ale teraz już mi przestał smakować - to nie jest ta herbata sprzed kilku lat, gdzie woreczek wystarczał na 3-4 zaparzenia a smak był intensywny cały czas. Przez to właśnie przerzuciłam się na Irving - po prostu rewelacja. Na razie piję tylko zwykłą, czarną, ale jak już do Krakowa wrócę to pewnie zacznę testować . Na topie mam też Sagę z pigwą - pycha .
Kojarzę To bardzo fajnie. Też mam w sumie blisko na zajęcia, piechotką 20 minut na Rynek

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
czesc Gaduły ani za Wami nadgonic mniej wiecej Was nadrobiłam i

jaaaa też się piszę na impreze!!!! jak mi sie chce pochulac! i to właśnie bez Tż juz nie pamietam kiedy było mi to dane ehhhh

jakie macie plany na dzisiaj?
ja chcialam wkoncu ruszyc tyłek i miałam amitny plan jechać w dolinki na rowerze ale przy tej pogodzie sobie odpuściłam, a mialo byc 21stopni i słońce a zastępczy plan to wkońcu pójście do ZOO bo juz 3lata sie wybieram a potem sukiennice. okazuje sie ze studencki bilet kosztuje 6zl i jestem zskoczona bo myslalam ze bedzie dorzej.
Inesco pewnie juz podala info ze od 20.09 mozna odebrac bilety na wejscie za free do podziemi tez chyba sie wybiore

[

ja kupowalam na wrocławskiej w aptece-naprzciwko szpitala przy kleparzu za 37zl ale to bylo jakis rok temu.
sprawdz moze na str. sieci aptek HYGIEIA www.lekidlamnie.pl w nich czasem jest troche taniej

Cat ja bym się pisała ale za jakiś czas, wciaz nie moge sie zdecydowac co chce zamowic a poza tym plyne z kasa w tym miesiacu bylam u gina i nadawala mi tyle badan do zrobienia ze nie wiem czy sie zmieszcze w 150zl
Sześć sztuk? Oj będzie ciekawie

Co do BU, w październiku ponownie zorganizuję

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki

Edytowane przez ecrulo
Czas edycji: 2010-09-12 o 11:38
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora