2010-09-12, 11:44
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)
Cytat:
Napisane przez Vinanti
Kojarzysz przystanek "Cystersów"? Pierwszy na Mogilskiej jak jedziesz od strony ronda. Dokładnie tam  . Studiuję na UEK, więc uczelnie mam pod nosem  .
Zwykle piłam dużo Liptona, ale teraz już mi przestał smakować - to nie jest ta herbata sprzed kilku lat, gdzie woreczek wystarczał na 3-4 zaparzenia a smak był intensywny cały czas. Przez to właśnie przerzuciłam się na Irving - po prostu rewelacja. Na razie piję tylko zwykłą, czarną, ale jak już do Krakowa wrócę to pewnie zacznę testować  . Na topie mam też Sagę z pigwą - pycha  .
|
Cytat:
Napisane przez gg22
a ja mieszkam przy os.oświecenia, jak dla mnie daaaallleeeekkkooo, bardzo daleko. zwłaszcza jeśli wszystko co jest potrzebne- sklep, firmy itd jest raczej w strone południową.
no ale coż...tutaj mieszkać musze.
ecrulo im więcej nas tym lepiej  tylko fajnie by było gdybm Was miałą okazje wkońcu poznać,bo przecież na oczy Was nie widziałam!
Hula możesz do klubu wrzucić ten załącznik z kwotami? próbowałam go odnaleźć na wątku ale gdzieś mi się zakopał. Chciałam Ci przelać kase a nie pamiętam ile.
dziewczyny a odebrałyście już zamówienie od Ax? bo chyba tylko ja nie moge sie z nią umówić.
AAAxxxx jak możemy się spotkć w tym tygodniu???
|
a ja na Tysiąclecia to chyba niedaleko 
ja odebrałam zamówienie od Ax :P
a coś dokładniej z tymi biletami??
Edytowane przez paniDoktorJoint
Czas edycji: 2010-09-12 o 11:46
|
|
|