2010-09-12, 12:45
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Cytat:
Napisane przez monilkaa

Cieszem się z Tobą 
|

Cytat:
Napisane przez Manja25
a ja byłam wczoraj na imprezie, świetnie się bawiłam i pierwszy raz od rozstania- po alkoholu- eks nie pojawił się w mojej głowie...niestety na trzeźwo jest trochę gorzej i przyznaję się, że ostatnio kusiło mnie żeby napisać i zapytać co u Niego. na szczęście opanowałam się, stwierdziłam że po cholerę mi to wiedzieć i że trzeba iść do przodu.
niech już będzie październik, nie pamiętam kiedy tak tęskniłam za studiami jak teraz.. nadmiar wolnego czasu mnie dobija zwłaszcza przy takiej pogodzie ;/ u mnie szaro, brzydko i zimno.
i miłosci nie ma , no nie ma ...zakochać się chce no 
|
Już niedużo zostało do października Jak się zajmiesz szkoła, to eks wyleci Ci z głowy nie tylko po alkoholu 
Zakochać się hmmm też chcę, ale tak ze wzajemnością itp. itd 
Cytat:
Napisane przez czarownica13_01
Obawiam się, że u mnie też to może długo potrwać, bo przy nim poczułam pierwszy raz, że jestem na właściwym miejscu, że naprawdę kocham... Tak się czasami zastanawiam, czy jeszcze kiedyś pokocham kogoś tak bardzo jak jego. Rok mi zajęło, żeby się zakochać, pokochać.... Czasami mi się wydaje, że będzie lepiej dla mnie jak już nie pokocham, bo nie będę musiała więcej cierpieć.
|
Tak się teraz możesz zastanawiać. Miłość spadnie na Ciebie jakiegoś pięknego dnia jak grom z jasnego nieba i zapomnisz o tych swoich przemyśleniach, obawach itp.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."
.
|
|
|