2010-09-12, 12:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 92' czyli Leśne Dzbany coraz bliżej matury!
Cytat:
Napisane przez Kredzia_
nie jestesmy zolzy, tylko jest wiele takich jak Ty co przychodza wcinaja sie w watek, pisza ze 92 pogadaja jeden dzien a jutro juz ich nie ma ;]
|
No ale jakby nie było to każda jakoś zaczynała, jak tutaj przyszła to też najpierw musiała napisac pierwszy post 
Cytat:
Napisane przez oluskaaa922
generalnie odzywa sie do mnie czesto, piszemy... ale jest tak dziwnie... nie zaproponuje spotkania i wgl.. byl u mnie w domu wczoraj i dzisiaj, bo jego mama go przyslala po cos do mojej , poznal moja mame i zrobil na niej bdb wrazenie.. no ale w sumie to tylko wpadl i wypadl.. mialam teraz remont w pokoju i o tym wiedzial, to powiedzial tylko, ze mam bardzo ladny pokoj i cos gadali ogolnie z moja mama o malowaniu.. dzisiaj mnie widzial na miescie rano i jak po poludniu wpadl, to pierwsze co, to powiedzial, ze mam bardzo fajne buty i ladnie mi w upietych wlosach.. ale generalnie stoimy w miejscu..;/ nie wiem, on zgrywa cwaniaka, po alko jest odwazny i a to sie przytuli, a to cos powie odwazniejszego.. ale tak to mam wrazenie, ze sie boi... i nie wiem, albo on sie naprawde bawi, albo uwaza, ze ja sie bawie (ma powody, zeby tak pomyslec) i nie chce zwiazku, bo mu mowilam kiedys, ze nie chce chlopaka...no nie wiem co robić..;/ niedlugo studia sie zaczna, wiec on zostanie tutaj sam, bo jego kumpel, a brat ciot. mojej kolezanki wyjezdza stad, takze super..
|
No to dziwnie troche a Ty się jakoś pierwsza odezwałaś do niego po tej Twojej 18? ja myśle, ze mu zalezy, bo zaprosił Cie na wesele, z jednego wesela się urwał zeby przyjsc na Twoja impreze, przyjechał wtedy jak po niego zadzwoniłaś może teraz czas na jakiś Twój krok, żebyś jakoś subtelnie pokazała, ze Ci zalezy.
Cytat:
Napisane przez EMdz
elo
fajnie było wczoraj ;d wynajeli sobie kucharzy/kelnerów, oni tam obsługiwali i 1 był mrr ;d ale mam straaaaaaszny katar :/
|
Szkoda EMdz, ze nie wiem o czym mówisz :p
Kongo, jaka akcja gratki, ze wkoncu odwazyłaś mu się powiedzieć co czujesz
|