2010-09-12, 12:45
|
|
moderatorka też wizażanka
|
Dot.: Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)
Cytat:
Napisane przez lalaith
A może jakaś separacja póki co, żeby sobie to poukładać w głowach? Sama już nie wiem...
Jeszcze mnie dobiła ta sytuacja mojej koleżanki, która po 12 latach związku odchodzi od męża  że zaczęłam bardziej przemyśliwać również swoje życie. Choć zwykle patrzyłam w przyszłość z optymizmem, ale teraz już nie wiem.
|
Przedewszystkim rozmowa. Możliwe, że separacja wyjdzie na dobre, ale próbowałabym rozmową szczerą, zmianą zachowania (powinnaś czasem też robić "pierwszy krok" zapewne doceni, gdy czasem wyjdziesz z inicjatywą).
Cytat:
Napisane przez cat.
Może warto wybrać do lekarza, który ma podwójną specjalizację? Na ul Kopernika przyjmuje ginekolog-endokrynolog, na nfz, tylko musisz mieć skierowanie no i trzeba troszkę poczekać na wizytę.
Próbowałam się leczyć prywatnie, i potwornie się nacięłam. Kobieta wzięła ode mnie pieniądze za samo wypisanie badań, za nie też zapłaciłam jak za zboże, na końcu okazało się, że w ogóle do niczego nie były potrzebne.
Piątek, sobota...?
|
Jak przyjadę w piatek, to chętnie piątek 
Cytat:
Napisane przez Ineso
Inesco też fajnie
Wg mnie można się spotkać i wysłuchać jego wersji. Zero kontaktu przez taki długi czas to jednak ciężkie do wytłumaczenia jest. lalaith, Ty tez musisz ,,popracować" nad swoją komunikacją  to nie o to chodzi, że masz się narzucać, ale powinnaś po prostu mówić/robić to na co masz ochotę a nie powstrzymywać się i dusić.
|
lalaith
Ineso, ma rację
|
|
|