Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-12, 12:49   #3178
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez xHello Kittyx Pokaż wiadomość
Jak sie nie zagoi jutro jade zszyc stope.
wspólczuję.....

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
ja dalej kicham, smarkam i prawie już nie mówię strasznie mnie rozłożyło, byłam w aptece kupiłam sobie conieco i się kuruje, właśnie piję herbatkę z cytrynką, muszę się jakoś przywrócić do żywych, bo jutro do pracy

dzisiaj będzie standardowe spamowanie, nie mam siły na nic więcej

Ojeju jak ja tego nienawidzę zawsze jak byłam mała to mi mama tak gardło leczyła, bo od zawsze byłam bardzo podatna na wszelkie anginy i zapalenia gardła. Może do tego teraz wrócę, ale nienawidzę tego

super pomysł

daj znać jak będziesz widziała efekty

śliczne oczy ja też mam niebieskie, ale nie jest to czysty niebieski, bo ma dodatki szarego więc takie niebiesko-szare co do zmiany koloru, moje też tak mają, ale zazwyczaj za to odpowiada makijaż np. moje oczy w fioletach są bardziej zielonkawe, a w czerni bardziej szare

ja z brązowymi

mam nadzieje że będą

Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby Pokaż wiadomość
Skuś, skuś, warto

Uwielbiam tą sałatkę (a mój TŻ jeszcze bardziej). Daj trochę?

Ja Ci mogę trochę oddać swoich, co Ty na to? Mam ich za dużo na głowie. Nawet mi fryzjerka powiedziała ostatnio, że jakbym miała ich trochę mniej to wcale by źle nie było

Witaj
Ja kawy i tak nie pijam. Raz na pół roku może się jakaś zdarzy.
Ale cukru słodzę 3 łyżeczki i nie umiem się odzwyczaić, a próbowałam już tyle razy

Wychodzisz za mąż?

Kurczę, nie nadrobię Was do końca. Reszta jutro Mykam spać, bo zmęczona jestem. Ten TŻ jest strasznie absorbujący. Rozchorował mi się, teraz już prawie wyzdrowiał i chyba zaraził mnie... Ale dzisiaj przykrywał mnie kocykiem, dbał, żebym nie miała nic odkrytego, wygrzebał swoje leki i wmusił we mnie jakiś syrop.
Widzę, że i u Was wirus panuje. Życzę sobie i Wam zdrówka Dobranoc i do juterka
a to zapraszam

a ja dopiero wstałąm, byłam na imprezie i wróciłam o 5...... masakra, ledwo żyję, jeszcze okazało się że skończyło się mleczko do demakijażu i miałam mega problem ze zmyciem tuszu...
piłam piwo, wrrrrrrr.......ale też tańczyłam więc może mnie to nie zabije

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora