2010-09-12, 12:49
|
|
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
Napisane przez xHello Kittyx
Jak sie nie zagoi jutro jade zszyc stope. 
|
wspólczuję..... 
Cytat:
Napisane przez Marzeniatko
cześć dziewczyny 
ja dalej kicham, smarkam i prawie już nie mówię  strasznie mnie rozłożyło, byłam w aptece kupiłam sobie conieco i się kuruje, właśnie piję herbatkę z cytrynką, muszę się jakoś przywrócić do żywych, bo jutro do pracy
dzisiaj będzie standardowe spamowanie, nie mam siły na nic więcej
Ojeju jak ja tego nienawidzę  zawsze jak byłam mała to mi mama tak gardło leczyła, bo od zawsze byłam bardzo podatna na wszelkie anginy i zapalenia gardła. Może do tego teraz wrócę, ale nienawidzę tego
super pomysł
daj znać jak będziesz widziała efekty
śliczne oczy  ja też mam niebieskie, ale nie jest to czysty niebieski, bo ma dodatki szarego  więc takie niebiesko-szare  co do zmiany koloru, moje też tak mają, ale zazwyczaj za to odpowiada makijaż  np. moje oczy w fioletach są bardziej zielonkawe, a w czerni bardziej szare
ja z brązowymi

|
mam nadzieje że będą
Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby
Skuś, skuś, warto
Uwielbiam tą sałatkę (a mój TŻ jeszcze bardziej). Daj trochę?
Ja Ci mogę trochę oddać swoich, co Ty na to?  Mam ich za dużo na głowie. Nawet mi fryzjerka powiedziała ostatnio, że jakbym miała ich trochę mniej to wcale by źle nie było
Witaj 
Ja kawy i tak nie pijam. Raz na pół roku może się jakaś zdarzy.
Ale cukru słodzę 3 łyżeczki i nie umiem się odzwyczaić, a próbowałam już tyle razy
Wychodzisz za mąż?
Kurczę, nie nadrobię Was do końca. Reszta jutro  Mykam spać, bo zmęczona jestem. Ten TŻ jest strasznie absorbujący.  Rozchorował mi się, teraz już prawie wyzdrowiał i chyba zaraził mnie... Ale dzisiaj przykrywał mnie kocykiem, dbał, żebym nie miała nic odkrytego, wygrzebał swoje leki i wmusił we mnie jakiś syrop.
Widzę, że i u Was wirus panuje. Życzę sobie i Wam zdrówka  Dobranoc i do juterka 
|
a to zapraszam 
a ja dopiero wstałąm, byłam na imprezie i wróciłam o 5...... masakra, ledwo żyję, jeszcze okazało się że skończyło się mleczko do demakijażu i miałam mega problem ze zmyciem tuszu...
piłam piwo, wrrrrrrr....... ale też tańczyłam więc może mnie to nie zabije
|
|
|