Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-12, 13:17   #2904
Haniula
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY jakie Wy macie ślicznie mieszkania!!!!! niestety u mnie nie ma sie czym chwalic;/ wynajmowane, wszystko zrobione jak najnizszym kosztem, a zmieniac za bardzoo sie nie da;/ choc jak tak patrze na tr Wasze cuda to postanowilam ze dzisiaj pogadam z wlascicielem i oczywiscie jak sie zgodzi zeby z czynszu kupic farby to w tym tygodniu biorę sie za malowanie, taki mam plan,3majcie kciuki zeby sie zgodzil
bedziemy trzymac a jaki kolor wybierzecie?

Cytat:

DobraDuszo i Haniula- kiedy Wasze śluby?
ja 21 maja 2011

Cytat:
Nadrabiałam Was godzinę!! ale już jestem na bieżąco. wczoraj dzień był aktywny: najpierw jedne korepetycje, potem drugie (w międzyczasie pranie), kawka u przyjaciółki, potem wizyta u "teściów", a potem to było po 22 i padałam
mam pytanie (szczególnie do lili, dudipopki i effie, ale chętnie skorzystam z pomocy wszystkich SPD)
córeczka naszego przyjaciela skończyła roczek, mamy się do niego wybrać z prezentem, ale nie mam pojęcia co kupić takiemu szkrabowi? jak myślicie co będzie fajne i pożyteczne???

poza tym wczoraj się tak spieszyłam z praniem że do kolorowych ciuchów (w tym bielizny z białymi dodatkami) wrzuciłam czarne poszewki na pościel i pofarbowało mi ciuchy macie jakiś sposób żeby przywrócić im kolor czy muszę się z nimi pożegnać?

ah, i jeszcze jeden sposób którym się muszę z Wami kochane podzielić MYDEŁKO GALASOWE do prania bez proszku! cud- malina,wszystko fajnie wywabia szczególnie jeśli plama jest świeża, ale z zaschnietymi też sobie radzi po namoczeniu, a kosztuje 2-3 zl! polecam!

a teraz lecę obejrzeć sobie Wasze foteczki, bo wcześniej nie zdążyłam

alazkrainy-robię podobna zapiekanke z cukinii, tylko jeszcze pieczarki dodaje
Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny! wpadam tylko na szybko się przywitać jako pełnoprawna SPD wczoraj rozpakowałam już wszystkie rzeczy poza ciuchami, nimi zajmę się dzisiaj jak tylko wypiję kawkę widzę, że szalejecie w wątku, kilka nowych stron przybyło nadrobię Was chyba dopiero jutro w pracy chciałam Wam tylko powiedzieć, że czuję się świetnie, niesamowite uczucie być tutaj, widzieć moje rzeczy na półkach i wiedzieć, że teraz będę tu codziennie cieszę się jak dziecko jak tylko znajdę chwilę to pozapraszam Was do znajomych i też wrzucę jakieś swoje zdjęcia, tymczasem widziałam dwie z Was w albumach- Lily i Ijaa bardzo ładne z Was dziewczyny Ijaa nie sądziłam, że można tak różnie wyglądać w zależności od koloru włosów, też zgadzam się z tym, ze lepiej w ciemnych, tak wyraźnie i z charakterem wyglądasz a z drugiej strony zazdroszczę Ci tego naturalnego blondu- ile ja bym dała za taki i możliwość pożegania się z farbowaniem no nic poczytam Was jeszcze trochę, dopiję kawę i zmykam się "wprowadzać" hehe miłej niedzieli Kochane
gratuluje pierwsze koty za płoty

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Nie jesteś sama Ja mam 60D i strasznie ciężko coś dostać, bo rzadko produkują takie maleństwa :/ I na allegro też bardzo trudno coś fajnego wyszukać... A pieniążków brać na przelecenie się po sklepach

Dzisiaj mężowi zachciało się naleśników na obiad, więc będzie robił, bo ja nie umiem... I muszę ciasto upiec - murzynka - bo innego nie umiem :/ Macie pomysły jeszcze na jakieś inne proste smaczne ciasto bez żadnych śmieci? Bo to co dzisiaj zrobię pójdzie do męża do pracy, a chciałabym mieć jakieś w domu
ooo rety 60D przy Twojej wadze, to nieźle

nadrobiłam Was
widziała, ze tu o figurach. Ja niestety mam brzydki typ gruszki, i wszystko idzie mi w dolne partie a zgubic ciezko

U mnie dzis sliczna pogoda, słoneczko świeci, przyjemnie bardzo bylismy z Tz i psiurem na spacerku nad zalewem potem na zakupach( biedronka u mnie byla zamknieta )
a na obiadek fryteczki , de volaie z maselkiem i surowa
a Tz nie zjadł, bo jego kotlet był niedopieczony, i mnie wkurzył, bo wrzuciłam mu spowrote do frytkownicy zeby sie dobry zrobił, a ten jak małe dziecko sie obraził i powiedział ze tego nie zje pierwszy raz mi takie fochy strzelał
trudno bedzie glodny chodził, a pies sie ucieszył

Wczoraj byłam u "tesciowej", tez zdazyla mnie zdraznic, bio stwierdziła, ze skoro ja nie jadam ryb i grzybów to jestem jakas "wielkopańska"

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2010-09-12 o 13:21
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora