2010-09-12, 13:50
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Akademiki-Sosnowiec.
Cytat:
Napisane przez Salsetka
Mam parę pytanek do starszych roczników UŚ. Byłabym wdzięczna za wszelkie odpowiedzi.
Czy przy przydzielaniu miejsca w akademiku decyduje bardzo dochód na osobę? Czy coś trzeba dołączyć do podania? Jeśli mieszkam w okolicy Łodzi (208 km odległości podobno) i mój dochód nie kwalifikuje mnie do pomocy materialnej to mam szansę dostać miejsce?
Ogólnie jaki akademik polecacie. Nie lubię grobowej ciszy, ale ciągłe imprezy to też nie na moje zdrowie.. :P Czy w akademiku jest możliwość podłączenia się do internetu ew. komputery w pokojach (w łodzi są:P)? Czy są jakieś sale komputerowe?
Czy badania (czy wogóle je wykonują czy to lipa taka :P) u lekarza Medycyny Pracy są płatne i ile kosztują? (prócz ośrodków wymienionych na stronie UŚ, bo nie zamierzam się fatygować tak daleko ;() Zaświadczenie lekarskie wygląda jak normalne tylko ma być stempelek tego specjalnego lekarza czy jakieś innowacyjne jest?
Aktualnie wybieram się na studia mgr (geografia) w Sosnowcu, więc proszę o odpowiedzi odnośnie tamtejszych akademików. Czy może ktoś z was idzie także na geografię mgr w tym roku? Pozdrawiam.
Ale mam tremę.. 
|
Witaj, ja bede studiowac pierwszy rok.Mieszkam 9 km od Sosnowca i dostałam akademik więc ty nie masz problemu , nie dołaczałam żadnych dokumentów...! pierwsze słysze to sie dołacza do stypendium.
W akademikach droższych jest podłączenie do internetu.
ja wybrałam DS nr 3 ;d
jest po remoncie ;d
mi nie wzięli zaświadczenia lekarskiego, potrzebuje je tylko Ci co bedą studiować nauki o ziemie i takie tam co narażają życie hehe xd
Akademiki są fajne, ładne, ładny mały park między nimi i stołówka i wydział kilka kroków.Polecam.
|
|
|