Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-12, 14:46   #593
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself
Dot.: Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość

Dziewczyny (chyba Ineso i Malla) mówiły o tym, że tęskno im do etapu randkowania, strojenia się. Ja randkuję od kilku lat i nic się nie zmienia, w sensie nie wiążę się z nikim a czasem strojenie zamieniłabym na dresy, bo mnie to nuży... Ale niestety, kończy się zanim się zacznie.
Chyba się będziemy dobrze dogadywać, bo ja mam to samo - w sensie, z nikim się nie wiążę na dłużej...
Zresztą ja mam pecha, każdy facet, który mi się podoba ma kogoś już (raz odbiłam faceta dziewczynie i wcale nie czułam się z tego powodu dumna, ba, wręcz miałam moralniaka, ale teraz są znowu ze sobą, więc tyle dobrze). Albo podrywają mnie jacyś desperaci, którzy nie mają nic do stracenia. Przyjaciółka mówi mi, że faceci się mnie boją, bo mam wygląd takiej niedostępnej, zimnej s*ki, a tak naprawdę jestem ciepłą osobą, z którą można normalnie pogadać. Jak widać, pozory mylą. Wiem jedno, że brakuje mi kogoś, do kogo mogłabym się przytulić i pocałować. A teraz nawet nie mam z kim randkować, tragiczne

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora