Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic część 23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-12, 15:33   #41
SimplyDivine
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz

Cytat:
Napisane przez Korniszonek2010 Pokaż wiadomość
Tż udało się sprzedać samochód Będzie na nawigację kolorową do nowego

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Ja nie pomogę, bo grzyby to nie moja bajka

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

I jeszcze Wam napiszę, że nienawidzę mojego nowego telefonu. Mam ochotę go wyrzucić, ale na szczęście będę go mieć już tylko niecałe 2 lata
Kurczę simply, jak ładnie idzie Ci to chudnięcie. A stosujesz tylko Dukana czy też ćwiczysz?
Ja czaję się na nowy stepper, ale na razie dzienieg brak
A jaki masz telefon? Ja swojego dotykowego na poczatku tez nie lubilam, ale da sie przyzwyczaic

A dziekuje Narazie jest tylko dieta i spacery z psami codziennie. Czeka mnie niedlugo kolejna operacja skory a po niej 6 tygodni bez silowni wiec narazie nie wznawiam czlonkostwa, ale jak sie wykuruje to wracam na silownie, basen i saune A w domu rowniez mam stepper skosny, czasem na niego wskakuje i moze orbitreka sobie kupie za jakis czas

Justyna, z kania to Ci nie pomoge, wiem jedynie, ze przyszla-niedoszla tesciowa robila z nich tak jakby schabowe - panierowala w jajku i bulce tartej i tak smazyla