|
Raczkowanie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: wszystko! ciuszki, kosmetyki, książki, dodatki i inne:) ZAPRASZAM na miła wymia
hmmm..to teraz nie wiem, bo znając mnie nie wymienie tych szkieł, a nie chcę sobie wzroku psuć.. ;/.
a za mp4 ciuszków różnych szukam. głównie bluzek, topów, t-shirtów itp. kardigany, bolerka, bluzy też. może buciki 39. jakieś fajne torebki. i co tam mi w oczko wpadnie. [wiadomo że nie wszytsko na raz xD].
---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------
przede wszystkim - bluzeczki. na ramiaczkach lub na krótki rękawek, ew. 3/4. rozmiar s/m. kolory różne, ale raczej bez jaskrawych typu zielony, żółty, pomarańczowy, czerwony. niebieski, różowy może być. a tak to czarne, beżowe, brązowe, białe, szare itd. itp. sweterki, kardigany, bolerka, bluzy tak samo. szukam też kamizelki. moze być czarna lub biała czy tam jeansowa. szal/apaszka w panterke też by się przydała. ew. beżowy, czarny, biały... buziki rozmiar 39-balerinki, trampki, może jakieś ładne na obcasie, lub jesienne [ew. zimowe] też na obcasie. torebki też różnee; panterka, zebra, białe, czarne, beżowe, szare. okulary przeciwsłoneczne może też.
haha, no to się rozpisałam . jak poszukasz, to daj znać .
Edytowane przez mooshellka
Czas edycji: 2010-09-12 o 16:53
|