Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-12, 15:43   #596
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself
Dot.: Kraków cz.4 - rozkręciłyśmy się i nic nas nie zatrzyma ;)

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość

trusciku możesz przytulić mnie
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Chyba tak Jak słyszę od znajomych jakie mieli pierwsze wrażenie gdy mnie pierwszy raz zobaczyli, to witki mi opadają. To takie niesprawiedliwe "Cierpimy" chyba na coś podobnego. Chociaż u mnie problem leży bardziej w tym, że ja nie umiem z kimś być tak na 100% ani nawet na 70%. Z siebie góra daję 50%, a zazwyczaj jakieś 30. Często się wycofuję, bo nie umiem spędzić z facetem całych trzech dni (np. jakiś wyjazd) irytuję się, denerwuję, czuję pętlę na szyi i biorę nogi za pas. A jak jakiś dostanie wyjątkową szansę, to cholerka mi świadkiem, zawala ją. Nie okazuję raczej uczuć, bo chyba nie umiem,a moje "o co Ci chodzi?" znaczy "martwię się, co się stało?"
Mhm, zawsze mam pecha, że podobam się facetowi i np. jego przyjacielowi/koledze i jest nieciekawie. Czasem wolałabym po prostu o tym nie wiedzieć.
Ech, no to mamy to samo. Ja mam jeszcze tak, że jak przypadkiem się zaangażuję, to facet się wycofuje i teraz mam uraz, wolę się nie angażować, tylko stale badać teren. Przy okazji, zbyt szybko się nudzę... Nigdy nikt ode mnie nie usłyszał tych magicznych dwóch słów i pewnie prędko nie usłyszy. Przy okazji jeśli na kimś mi zależy, to jestem nieśmiała (paradoks, bo normalnie do ludzi pierwsza wyciągnę rękę do powitania, a jeśli chodzi o facetów to nc).

Jak ten chłopak (ten od tej dziewczyny) odwiedził mnie w Krk i spaliśmy w hotelu to było miło. Chodziliśmy sobie wszędzie, był ze mną na uczelni, poszliśmy do kina i w ogóle, ale to nie było to. No i głośno oddychał! Plus chrapał Mnie to chyba jednak staropanieństwo jest pisane^^

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora