2010-09-12, 16:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kuchenne rewolucje Magdy Gessler
Kiedy kolejna powtórka? Nie mam teraz dostępu do tv a bardzo mnie ciekawi ten odcinek.
Powiem tyle - jadałam w tej knajpie nie raz, wszystko było zawsze pyszne, świeże - akurat z ograniczonym zaufaniem zwracałam na wszystko baczną uwagę.
Pachnące, świeże mięso, warzywa, dodatki i sosy. Frytki pyszne, jedne z lepszych jakie jadłam. Napoje nie rozwadniane z wodą, dobre piwo.
Wszystko sprawiało wrażenie idealnego - nawet gdy po imprezie wpadłyśmy po 5 rano coś zjeść Trochę gorzej było przy wersji z dostawą do domu - jednak nigdy nic nie śmierdziało i nie było zepsute!
Jadał tam też mój znajomy który czasem po najświeższym i najdelikatniejszym jedzonku ma sensacje żołądkowe i nic mu nie było.
Szczerze powiedziawszy po kręceniu tego odcinka słyszałam głosy że Pani G. była zachwycona, do wnętrza się nie czepiała i zrobiła małe poprawki w menu typu wykreślenie spaghetti, a podczas kręcenia scen z klientami za stolikami siedziała ekipa tvn, a to co teraz czytam po emisji jakby dotyczyło całkiem innej miejscówki.
Wielokrotnie polecałam ludziom udanie się na to jedzenie, a teraz po prostu zaczynam myśleć o znanym niegdyś haśle "telewizja kłamie". Może to taki chwyt reklamowy żeby skandalem wybić się i zareklamować - a za miesiąc umieszczą sprostowanie
|