2010-09-12, 16:19
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zapraszam do wspólnego odchudzania pt. Będę szczupła :-):-)
Witaj tala 
To dobrze, że masz sprawdzoną dietkę, to także motywuje, wiedząc, że na 100% osiągnie się sukces Mój ukochany mężuś chce schudnąć (choć dla mnie nie ma takiej potrzeby ), ale brak mu motywacji i tylko kusi mnie przysmakami, a ja twardo się nie daję ;-)
O tak, wizja siebie w sukience, ale takiej szczuplejszej siebie, potrafi zmotywować 
Trzymam kciuki!!!
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------
malgo515 - ja odchudzam się podobnie (tylko tą Activię między śniadaniem a obiadem wprowadziłam) i kiedyś też się tak odchudzałam i zawsze były efekty i nigdy skutków ubocznych, więc wszystko jest ok Tylko proponowałabym zerknąć na moje śniadanko, może Ci się spodoba, jest bardzo wartościowe i kilka warzyw wkracza do akcji, a to w diecie bardzo pożądane 
Buziaki 
---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------
Cytat:
Napisane przez Winky
Po pierwsze, po co ważysz się codziennie? W czasie diety na wagę powinno wchodzić się najczęściej co tydzień.
Po drugie, nie ciesz się aż tak bardzo ze spadku wagi, bo jedyne, co na razie udało ci się zrzuć to nic innego jak woda.
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------
Masz 15 lat i jesz 1000 (słownie: TYSIĄC) kalorii?! 
|
Po co ważę się codziennie? - bo lubię chyba nie ma w tym nic złego.
Wiem o wahaniach wagi, ale to i tak nie zmienia faktu, że wolę trzymać rękę na pulsie, niż po tygodniu dowiedzieć się, że waga się nie zmieniła, a dieta którą stosuję jest nic nie warta.
A cieszę się ze spadku wagi, bo po wodzie schodzi tłuszczyk, więc super 
Poza tym, piję tyle wody, że już tłuszczyk na pewno zaczął się spalać 
P.S.
Też się dołączysz czy jesteś tu w roli krytyka?
---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------
Dianowe to mocno trzymam za Ciebie kciuki
A jak mniej więcej wygląda Twój dzienny jadłospis?
168 cm; 29 lat
|
|
|