2010-09-13, 14:03
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Cytat:
Napisane przez nietypowynick
Hehe Gos mnie tez to zaskoczyło ale jak taki maly szkrab rzuca Ci się na szyje, daje buziaka i usmiecha to podejście się zmienia. I usypialam go na lezakowaniu bo plakal ze chce do mamy... Ale za to myslalam ze rozniose takiego jednego. Wrrr
I wiecie co? Jak sprawdzalam liste to bylam w szoku, dziewczynka nazywa sie Santina. Nawet nie wiedzialam,ze takie imie ejst. I sa wie blizniaczki ktore sie ze mna ciagle draznily bo ich nie rozroznialam 
|
no to napewno jest to słodkie takie dzieci rzeczywiście potrafią rozbroić.
co do imienia tej dziewczynki to coż....taka moda. poza tym czytałam kiedyś że im bardziej wymyślne imiona tym gorsze poczucie rodziców ad. statusu społecznego, może coś w tym jest? pospolite imiona nie są fajne, ale zbyt wymyśle to też przegięcie. Chociaż mi się strasznie podoba Marika
Cytat:
Napisane przez Malenka321
jako opiekunka do dziecka. tatusiowi bardzo spasowałam powiedział, że jestem jego faworytką jest miło zaskoczony ale mama.. jej chyba nie bardzo wydaje mi się, że była zazdrosna ale moze tylko mi sie wydaje.
|
zanim się kapnęłam że napisałaś na biało pomyślałam "no to pewnie dlatego że tatuś się za abrdzo zachwycał...." typowy sposób działania kobiety... no cóż miejsmy nadzieje że wybierze kompetencje i chęć zapewnienia bezpieczeństwa dziecku a nie jakieśtam głupie uczucia
---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------
dlaczego wszędzie musi być obowiązkowo ten cholerny angielski?! 
nienawidze tego języka!!!! czy to oznacza że bez niego czeka mnie bezrobocie??????????????? ?????????

|
|
|