Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-13, 14:09   #3670
Malenka321
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
no to napewno jest to słodkie takie dzieci rzeczywiście potrafią rozbroić.
co do imienia tej dziewczynki to coż....taka moda. poza tym czytałam kiedyś że im bardziej wymyślne imiona tym gorsze poczucie rodziców ad. statusu społecznego, może coś w tym jest? pospolite imiona nie są fajne, ale zbyt wymyśle to też przegięcie. Chociaż mi się strasznie podoba Marika

zanim się kapnęłam że napisałaś na biało pomyślałam "no to pewnie dlatego że tatuś się za abrdzo zachwycał...." typowy sposób działania kobiety... no cóż miejsmy nadzieje że wybierze kompetencje i chęć zapewnienia bezpieczeństwa dziecku a nie jakieśtam głupie uczucia

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

dlaczego wszędzie musi być obowiązkowo ten cholerny angielski?!
nienawidze tego języka!!!! czy to oznacza że bez niego czeka mnie bezrobocie??????????????? ?????????

kochanie ale dziecko naprawde by miało ze mną zapenwioną opieke. Studiuje fizjoterapie i będe rehabiltiować nawet noworodki a to dziecko jest starsze bo ma juz kilka miesiecy. Mialam doświadczenie, będzie miał zapewniony dobry rozwój fizyczny.. tylko kurcze szkoda, że mama tak niezbyt... i czuje, że odpadne ale poczekamy

Co do angielskiego niestety to pdostawowy język... chociaz ja bardzo lubie.

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora