2010-09-15, 15:07
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
Napisane przez jennifer777
w skrócie:
*picie pokrzywy
*radical w ampułkach
*olej kokosowy na końce
*wax
edit. ja przerabiam teraz temat włosów i codziennie dowiaduje sie czegos nowego, skróbuje tą Vatike kokosową i szampon seboradin
|
dziękuję pokrzywę piję do tego skrzyp, muszę właśnie pomyśleć nad tym radicalem albo jest jeszcze jakaś kuracja wzmacniająca z czarnej rzepy z Joanny, bo troszkę po opiniach dziewczyn boję się wywalać kasę w błoto na ten radical, ale w sumie to na każdej głowie może działać inaczej... olej kokosowy stosuję prawie przed każdym myciem w połączeniu z rycynowym i musze przyznać że to najlepsze co do tej pory pomogło moim końcówkom i wax'a też zamierzam kupić ale nie wiem jeszcze czy do wypadających czy przetłuszczających się...
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart
Ostatnio w piątek to wyłączyłam TVN Turbo, bo mieliśmy oglądać film o którym mi marudził przez 30 minut. To też zrobił mi taką awanturę, że miałam go dość.
|
Czyli tak jak u mnie trzeba łobuzom chyba ustąpić inaczej stres nam na dobre nie pójdzie 
i gratuluję marketingu tez miałam ale ja w wersji okrojonej
Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby
Ja też uwielbiam się pakować, rozpakowywać, przeprowadzać itp.
Bardzo mi miło, ale to jest filologia romańska początkująca z zaawansowanym językiem angielskim, więc tutaj chyba nie było aż tak trudno się dostać Do tego studiuję jeszcze europeistykę na drugim roku
Tak, nie ma co ratować schodzącego naskórka, bo to i tak nic nie da trzeba go wypeelingować i mocno nawilżać, Judus dobrze mówi
Kochana rozdwajające się końcówki musisz ściąć. A po podcięciu o nie starannie dbać.
Ja umieram. Ten okres mnie wykończy 
|
kochana nie bądź taka skromna u mnei anprawdę ciężko jest się dostać na ten kierunek, europeistyka wcale tez nie jest prosta, no moja strona to ścisłe ale miałam koleżankę i czasem się człowiek nudzi ale innym razem już nie jest tak ciekawie
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
|
|
|