2006-07-02, 17:10
|
|
Zadomowienie
|
A może by tak nowy dział, podróże?
Witam,
Tak sobie ostatnio myślała, myślałam i wpadłam na fajny pomysł.
Wizażanki podróżują, robią to coraz częściej, zwłaszcza latem, no ale nie tylko 
Po prostu moim zdaniem bardzo fajnym pomysłem było by powstanie nowego działu "Podróże".
Mogłybyśmy tam wpisywać swoje doświadczenia z kraju i ze świata odnośnie lokum, krajów w sensie typowo turystycznym (wizażanki-emigrantki przecież mogą też udzielić jakieś istotne informacje odnośnie pobytów w innym kraju, a inne wizażanki, mogą ujawnić sekrety swoich miast)
Możemy dzielić się spostrzeżeniami, uwagami odnośnie podróżowania (linie lotnicze, linie autobusowe, jak się gdzie najlepiej dostać i czym) i przestrzegać innych swoimi np. negatywnymi wrażeniami odnośnie jakiegoś "kwiatka"
Ja chętnie bym się poudzielała w takim forum (nie ma takiego drugiego w Polsce, a to wg. mnie źle, trudno cokolwiek się dowiedzieć i trzeba szukać po różnych innych tematycznie forach w nadziei, że znajdzie się jakieś informacje) mieszkam po części w Agrigento, często jestem w Polsce i wogóle, choć za wielkiego podróżnika sie nie uważam, podróżować nie lubię, ale jakieś tam swoje spostrzeżenia i swoje tunele podróży na przestrzeni lat wypracowałam do Włoch i nie tylko 
Wiem, iż powstało tutaj niedawno wiele forów i być może nikt nie będzie chciał by powstał taki nowy dział, no ale piszę, gdyż kto pyta, nie błądzi 
Ja przeważnie szukając lokum biegnę na strony www.igougo.com, lub www.tripadvisor.com, ale pomyślałam, iż fajnie byłoby jednak pozostać tutaj i dzielić się wspólnie, może też wizażanki, jako kobitki jednak trochę podobne do siebie, mają też podobne preferencje co do warunków spędzania wakacji.
Co o tym sądzicie drogie wizażanki?
|
|
|