Wtajemniczenie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
wymiana garderoby(niektore nowe), głównie rozmiary XS i S :)
Cześć mam kilka ciuszkow do wymienienia, watek na pewno bede czesto uzupelniac 
DOKLADKA W POSCIE NUMER TRZYNASCIE!!
1.szare spodnie ze stretchu, z wysokim stanem, rozmiar S, załozone raz, przesliczne,swietnie leza.
2. ciemnoszara bluza z twarzą w kapeluszu, z kapturem i dwoma kieszonkami po boku, bardzo długa (mam 160cm, siega mi prawie do kolan) ze sciagaczami 
3. szara koszulka, rozmiar XS, New Yorker, szara w kolorowe wzorki, krótka, ale ladnie lezy.
4. koszulka jasnoniebieska w czarne zarysy jakichs smiesznych kosmitow , Cropptown, rozmiar XS
na razie tyle czekam na jakies propozycje ciuszkow/kosmetyków i innych pierdółek 
DOKLADKA!!
1* . biala tuniczka, bardzo opina biust, ze ściągaczem na dole, dość luźna na brzuchu. Terranova, rozmiar S, raczej dla osob z malym biustem, na mnie troszke za mala.
2*. tunika w paski, bardzo ladna, Bershka rozmiar M, jednak pasuje zarówno na XS jak i na L . Z tylu ramiaczka ulozone są na krzyz, ladnie odcina sie pod biustem.
3*. jasnoniebieska koszula , DizzyLizzy, rozmiar M, ladna, bardzo szeroka, założona raz.
4*. granatowy lakier do paznokci, bardzo ladny kolor. 
5*. szampon nawilżający do włosów, wyzwalający blask, z ekstraktami z orchidei i kokosa. Użyty 2 razy
6*. szare spodnie ze stretchu, z wysokim stanem, rozmiar S, załozone raz, przesliczne,swietnie leza.
7*. ciemnoszara bluza z twarzą w kapeluszu, z kapturem i dwoma kieszonkami po boku, bardzo długa (mam 160cm, siega mi prawie do kolan) ze sciagaczami
Edytowane przez kreaturkka
Czas edycji: 2010-10-09 o 12:49
|