Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-16, 11:08   #1497
jamaicaP
Rozeznanie

Dot.: Maleństwa majowo-czerwcowe 2010 i ich mamusie przebojowe. :-) cz. II

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Moja mama dalej tak żyje, mój ojciec wciąż pływa - i ma rejsy po 9 miesięcy, ale obydwojgu to pasuje - najwidoczniej ich miłość już dawno się wypaliła....
Mój mąż płynął pierwszy i jedyny raz na 6 miesięcy, teraz jak wróci pozdaje kursy i będzie pływał 1ms na morzu ,1ms w domu, czyli nie tak źle W przyszłości chcemy razem założyć agencję morską przede wszystkim kładąc nacisk na deck cadetów z Nigerii, tylko musi się znaleść armator..ale to szeroki i głęboki temat

A co do obcokrajowca...hm..to też człowiek tak jak my rozumiem, że pewnie obawiałabyś się innej kultury..ale właśnie on został tak wychowany,że dla niego na 1szym miejscu stawiana jest rodzina, później pieniądze. Mój mąż nie pali, nie pije(jedynie okazyjnie), nie lubi chodzić na imprezy..ja uwielbiałam, przez jakieś 7 lat byłam djem więc grałam praktycznie tydzień w tydzień i to różnych miastach...ale przestałam bo miałam ważniejsze priorytety...czyli właśnie założenie rodziny
no dlatego piszę że dowaznie, ja to jestem dzikus wole to co mi znane
fajnie ze odnaleźliscie się w takim wielkim swiecie
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;22098985]Jamaica, to wieczorem zapraszam na rozgrywkę Idę, małżon karmi dziecko a potem chce coś ode mnie [/QUOTE]
oki, ja to cienka jestem w tym