Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 2009 cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-16, 13:04   #977
katrin1
Rozeznanie

GG do katrin1
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200

Gosikk, focię wkleję jak zrobię, sama byłam zaskoczona relacją mamy, jaki Marcel był grzeczny. Sama jestem już wściekła że wciąż coś łapię, jakiś wyjątkowy zdechlak ze mnie. Buciki są z firmy Bartuś z Kalwarii Zebrzydowskiej, są jeszcze troszkę za duże, rozm. 22. Będą służyły jesienią i w niezbyt mroźne dni zimą, na porządną zimę mam zamiar kupić jakies cieplejsze, może typu śniegowce, bo Marcel marznie w nóżki. Za taka cenę żal było nie kupić, a są fajne i nie zniszczone.

Oddzwonili do mnie w sprawie karty, która wygrałam, cholerka chyba mi przepadnie, bo nie mam kogo poprosić o aktywowanie jej. Można to zrobić w miastach typu Warszawa, Wrocław, Kielce, Częstochowa, a przecież sama nie pojadę, bo podróż kosztowałaby dużo więcej niz ta wygrana stówa. Szkoda mi, miałabym za nią cos fajnego dla Marcelka.

1 maj 2009- Marcelek
9 wrzesień 2012- Igorek
katrin1 jest offline Zgłoś do moderatora