2010-09-16, 19:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MMowe ploteczki-czesc...III
kurcze ja nie widzialam tego filmu
w ogole jestem do tylu bardzo z filmami oj bardzo
ja nie mam prenumeraty zadnej
Madzia Ty wiesz!
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------
kurcze ja nie widzialam tego filmu
w ogole jestem do tylu bardzo z filmami oj bardzo
ja nie mam prenumeraty zadnej
Madzia Ty wiesz!
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------
nie wiem co jest z tym wizazem dzis
muli i wkleja po 2 razy
kurcze ale sie zezloscilam
ludzie sa smieszni
powiedzcie same co takim odpisac
bo az sie we mnie gotuje
zaczepil mnie gostek ,ma ladne zdjecia owszem,ze potrzebuje na jutro w wizazystki od 14 do 22 ,to 8 godz pracy
i ze za zdjecia tylko
jak sie zapytalam co procz zdjec ,czy jakas prowizja jest,bo to dlugo itd
to mi odp to:
Niestety nie place wizazystka, po prostu moja osobista jest na urlopie
Ogladajac twoje zdjecia, stwierdzilam ze jako ze jeszcze sie uczysz, wspolpraca na warunkach tfp cie usatysfakcojnuje.
Jezeli jednak szukasz zapłaty to niestety nie umnie Zatem milego dnia życze i powodzenia!
pozdrawiam
G `
zla taka po tej wiadomosci odp mu tak:
`ale milo jest chociaz za koszty dojazdu miec zwrocone 
w sumie ucze sie owszem,kazdy sie jeszcze czegos uczy i uczyc bedzie,kosmetyki za darmo tez nie sa prawda?
a dlaczego tak dlugo? 8 godz to dla jednej wizazystki czy umawiasz sie z paroma i cala sesja trwac bedzie tyle,bo rozumiem ,ze bedzie wiele modelek
pozdr`
nie chcialam byc jakas odpryskliwa ,ale czuc pewnie ciut takiego jadu co?
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------
nie wiem co jest z tym wizazem dzis
muli i wkleja po 2 razy
kurcze ale sie zezloscilam
ludzie sa smieszni
powiedzcie same co takim odpisac
bo az sie we mnie gotuje
zaczepil mnie gostek ,ma ladne zdjecia owszem,ze potrzebuje na jutro w wizazystki od 14 do 22 ,to 8 godz pracy
i ze za zdjecia tylko
jak sie zapytalam co procz zdjec ,czy jakas prowizja jest,bo to dlugo itd
to mi odp to:
Niestety nie place wizazystka, po prostu moja osobista jest na urlopie
Ogladajac twoje zdjecia, stwierdzilam ze jako ze jeszcze sie uczysz, wspolpraca na warunkach tfp cie usatysfakcojnuje.
Jezeli jednak szukasz zapłaty to niestety nie umnie Zatem milego dnia życze i powodzenia!
pozdrawiam
G `
zla taka po tej wiadomosci odp mu tak:
`ale milo jest chociaz za koszty dojazdu miec zwrocone 
w sumie ucze sie owszem,kazdy sie jeszcze czegos uczy i uczyc bedzie,kosmetyki za darmo tez nie sa prawda?
a dlaczego tak dlugo? 8 godz to dla jednej wizazystki czy umawiasz sie z paroma i cala sesja trwac bedzie tyle,bo rozumiem ,ze bedzie wiele modelek
pozdr`
nie chcialam byc jakas odpryskliwa ,ale czuc pewnie ciut takiego jadu co?
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------
oto jaka odpowiedz dostalam :
widze ze nie pracowalas nigdy profesjonalnie przy zdjeciach.
Zrobienie podstawowego makijazu to godzina, czasem poltora, wlosy znowu godzina (z tym ze jutro nie bedzie fryzjera), pozniej jak ja robie zdjecia ty musisz pilnowac aby makijaz wygladal dobrze - bo mnie to nie powino obchodzic. Zazwyczaj robie 2 albo 3 looki dla jednej modelki. Wiec to wychodzi spokojnie 8 h.
Jezeli chcesz mozesz tylko przyjsc i zrobic jeden make up, gora 2 i nas zostawic.
Rozumiem ze chcesz pokryc chociaz koszty dojazdu, ale w tym wypadku ja sama nie pracuje i niestety nie moge nawet tego zrobic.
Co do kosmetyków, to ja wydaje takze pieniadze zebys ty miala co ludziom pokazac wiec w tym wypadku to nie rozsadne prosic o zwrot kosztow za kosmetyki.
Daj mi znac czy bedziesz czy nie, bo wtedy dzwonie po moje kolo ratunkowe `
co Wy na to??dajcie znac co byscie odpisali
`
Edytowane przez emalia30
Czas edycji: 2010-09-16 o 19:33
|
|
|