Zakorzenienie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
MAC, Sephora, Prada i nie tylko ;)
Witam 
Ze spraw organizacyjnych:- Wszystkie proponowane przeze mnie kosmetyki są oryginalne, świeże, zakupione bądź w Sephorze, Douglasie, bądź w sklepie firmowym marki.,
- Pakuję przedmioty w folię bąbelkową, lub w razie jej braku coś co chroni równie dobrze, koperta również jest bąbelkowa. Nie zaklejam taśmą klejącą niczego, na czym mogłaby pozostawić ślady. Wysyłam poleconym priorytetem i tych rzeczy również oczekuję od drugiej strony.
- Wszystkie oferowane przeze mnie kosmetyki są prawidłowo użytkowane, przechowywane i również tego oczekuję od drugiej strony.
Mam do zaoferowania: - Perfumy Prada EDP Tendre 3x10 ml, raz testowane, zakupione w Sephorze w sierpniu '09. Idealne do torebki
- cień-wkład do palety MAC Beauty Marked, zużycie nie więcej niż 5%, kupiony w salonie MACa we Wrocławiu, mam do niego kartonik
Idealny do smokey eyes 
- cień-wkład do palety MAC Swish, zużycie nie więcej niż 5%. Mam już podobny i stąd moja decyzja o wylocie
Kolor jest neutralny, dobry do rozświetlania wewnętrznego kącika i do delikatnych makijaży 
- szminka MAC Slimshine Long Steam Rose, testowana 2 razy, kupiona w kwietniu tego roku w Krakowie. Świetne opinie, sama z chęcią używam innego koloru, ten był kupowany na szybko i nie do końca mi pasuje. Szminka w rzeczywistości ma kolor różowy z lekkim złotym połyskiem, na zdjęciu wyszła dziwnie pomarańczowa
radzę sprawdzić swtache w internecie 
- paleta Sephora dwupoziomowa, do makijaży dziennych (częśc neutralna) i wieczorowych (część dolna, wyrazista). Całościowo zużycie ok 5%, niektóre kolory nietknięte, widać na zdjęciach. Zawiera 8 cieni do powiek i 8 błyszczyków. Błyszczyki i cienie był nabierane aplikatorkami. Świetne opakowanie, holograficzne z wizerunkiem aniołka i diabełków w zależności od kąta patrzenia. Kupiona w grudniu '09 w Sephorze, już niedostępna. Mam opakowanie plastikowe.
- cień pigment Inglot 23, czyste srebro, testowany raz, najchętniej oddam w zestawie z cieniem Deborah.
- cień Deborah Ombretto Mono Hi-Tech 34, srebrny, użyty kilka razy, zużycie 10%, cień można nakładać na sucho i mokro, fajny efekt rozświetlający, mam go już 3 lata, ale nic się z nim nie dzieje, kupiony w Douglasie. Nakładany był zawsze pędzelkiem, ale aplikator jest w środku.
- spray Toni&Guy Beach Curl Spray o TEN użyty raz, jest praktycznie pełny. Kupiony w Superpharmie w zeszłym roku. Świetny do włosów falowanych i kręconych, oddaję bo mam już swojego faworyta w tej kategorii
Przygarnę: - Zawsze kosmetyki MAC
- odlewki perfum, byleby oryginalne
nie mam sprecyzowanej wishlisty, można kusić ale zapachami ciepłymi, nic świeżego i ogórkowego 
- kosmetyki LUSH
- lakiery OPI w kolrach nude lub czerwieni
- cienie Diora w beżach/fioletach
- żel hialuronowy i kwasy
- i wszystko co mi wpadnie w oko

Za Avon, Oriflame i niską półkę dziękuję. Wymieniam moje kosmetyki tylko na kolorówkę lub perfumy.
Czas edycji: 2010-09-26 o 13:04
|