Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic część 23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-09-17, 15:52   #1505
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

Madzia, dasz radę, jak teraz wymiękniesz, to Cię uduszę osobiście.

aaa do tego w weekend robimy sobie wycieczkę rowerową, nareszcie! już tyle tygodni na nią czekam
bardzo kusząca propozycja ale wole jeszcze żyć nie no,śmieje sie wymiekam ale musze wytrzymać

zazdroszcze wycieczkiprzypomniało mi sie jak z Tżem jeździliśmy(

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Madziu, ale na moich włosach "jaśniejszy kolor" oznacza tleniony blond a tego sobie nie dam zrobić
a ciemniejszych nie chcesz?

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Niestety nie - jestem tlenioną blondynką swoje mam ciemny blond i uważam, że wcale do mnie nie pasują taka szara myszka.
A jak jest z Twoimi?
z moimi jest dokładnie tak jak z Twoimi też mam naturalne ciemny blond ale mi nie pasują dlatego też sie farbuje

myślałam,że odrosty w takim razie bedziesz robić ale jak chcesz jaśniejsze to fajnienapewno bedzie Ci ładnie

Cytat:
Claris bo Ty masz buzię dziewczynki. Bardzo młodo wyglądasz a przy takiej twarzy ciemny tylko postarza. Mi tam się podobasz jako tleniona blondi
mi też sie podobasz

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
ale dołuje mnie to, że tak muszę niszczyć te kłaki
ee tam raz sie żyje

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Oj tam. Ja niszczę przez prostowanie, Ty przez farbowanie... każdy niszczy... mam tylko nadzieję że na starość nam ich trochę zostanie na głowie
a ja niszcze przez farbowanie,prostowanie,kr ecenie,suszenie itp a włosów mam troche na głowie

peruki sie załatwi