2010-09-17, 15:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza
Madzia, dasz radę, jak teraz wymiękniesz, to Cię uduszę osobiście.
aaa do tego w weekend robimy sobie wycieczkę rowerową, nareszcie! już tyle tygodni na nią czekam 
|
bardzo kusząca propozycja  ale wole jeszcze żyć nie no,śmieje sie wymiekam ale musze wytrzymać
zazdroszcze wycieczki przypomniało mi sie jak z Tżem jeździliśmy (
Cytat:
Napisane przez OlkaR
Madziu, ale na moich włosach "jaśniejszy kolor" oznacza tleniony blond a tego sobie nie dam zrobić 
|
a ciemniejszych nie chcesz?
Cytat:
Napisane przez Claris
Niestety nie - jestem tlenioną blondynką  swoje mam ciemny blond i uważam, że wcale do mnie nie pasują  taka szara myszka.
A jak jest z Twoimi?
|
z moimi jest dokładnie tak jak z Twoimi też mam naturalne ciemny blond ale mi nie pasują dlatego też sie farbuje
myślałam,że odrosty w takim razie bedziesz robić ale jak chcesz jaśniejsze to fajnie napewno bedzie Ci ładnie
Cytat:
Napisane przez OlkaR
Claris bo Ty masz buzię dziewczynki. Bardzo młodo wyglądasz a przy takiej twarzy ciemny tylko postarza. Mi tam się podobasz jako tleniona blondi 
|
mi też sie podobasz
Cytat:
Napisane przez Claris
ale dołuje mnie to, że tak muszę niszczyć te kłaki 
|
ee tam raz sie żyje 
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------
Cytat:
Napisane przez OlkaR
Oj tam. Ja niszczę przez prostowanie, Ty przez farbowanie... każdy niszczy... mam tylko nadzieję że na starość nam ich trochę zostanie na głowie 
|
a ja niszcze przez farbowanie,prostowanie,kr ecenie,suszenie itp a włosów mam troche na głowie
peruki sie załatwi
|